Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejser i Oktober

Rejser til Alanya eller Side i oktober

I oktober, når det danske vejr ofte byder på regn og rusk, kan du på rejser til Alanya og Side nyde varme temperaturer og slappe af ved pool og strand i solskin samt besøge gamle, charmerende bydele. De dejlige feriebyer på Tyrkiets kyst lige ud til Middelhavet er nogle af vores mest populære tyrkiske feriemål og foretrukket af mange danske chartergæster. Er du mere til strand og storby, kan du også finde et fint udvalg af hoteller i pulserende Antalya.

Her på siden finder du gode tilbud på en afslappende ferie på tre-, fire- eller femstjernet hoteller i Alanya, Side eller Antalya med All Inclusive. Vil du se alle hoteller, kan du klikke her for at se hoteller i Alanya og her for at se hoteller i Side.

Flyv direkte til Antalya eller Gazipaşa lufthavn fra København, Billund og Aalborg på din rejse til Alanya eller Side i oktober.


*Deturs alm. rejse- og afbestillingsbetingelser er gældende. Alle priser er angivet pr. person i delt standardværelse ekskl. transfer og gælder på udvalgte hoteller og afgange.

GOOGLE REMARKETING CODE