Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Tilbud til LOPlus medlemmer

Bestil sommerferien nu og få 5 % rabat!

Når du er medlem af LOPlus, kan du spare 5 % på alle Deturs rejsemål i Tyrkiet og Egypten eller på de græske solskinsøer Kreta og Rhodos. Nyd fx en nem og bekvem sommerferie med All Inclusive eller nyd friheden i en ferielejlighed.

Tilføj koden LOPLUS under bestillingen for at opnå rabatten. Husk at tilføje koden med det samme. Du kan ikke tilføje koden efter bestillingen.


Deturs alm. rejse- og afbestillingsbetingelser er gældende. Alle priser er angivet pr. person i delt standardværelse ekskl. transfer. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke bruges på rundrejser, singlerejser og rejser udbudt af vores samarbejdspartnere.

Velkommen

Rabatten gælder for alle, der rejser på samme rejsebevis, så du kan tage vennerne og hele familien med. Du sparer 5 % på rejsens samlede pris på alle Deturs rejsemål, også selv om prisen i forvejen er sat ned. Du skal blot bruge bestillingskoden LOPLUS, når du foretager din bestilling. 

Skal du have hjælp, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 7020 6776.

Detur er medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsegarantifonden nr. 2318 - så du kan føle dig tryg.