Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Tilbud til LOPlus medlemmer

Rejs til Kreta i maj eller juni og få i 7 % rabat

Når du er medlem af LOPlus, kan du lige nu spare 7 % på alle Deturs rejser til Kreta, hvis du rejser i maj eller juni. Nyd fx en nem og bekvem sommerferie med All Inclusive eller nyd friheden i en ferielejlighed.

Book inden 15. april og tilføj koden LOSOMMER18 under bestillingen for at opnå rabatten. Husk at tilføje koden med det samme. Du kan ikke tilføje koden efter bestillingen.


Deturs alm. rejse- og afbestillingsbetingelser er gældende. Alle priser er angivet pr. person i delt standardværelse ekskl. transfer. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke bruges på rundrejser, singlerejser og rejser udbudt af vores samarbejdspartnere.

Velkommen

Rabatten gælder for alle, der rejser på samme rejsebevis, så du kan tage vennerne og hele familien med. Du sparer lige nu 7 % på rejsens samlede pris på alle Deturs rejser til Kreta i maj og juni, også selv om prisen i forvejen er sat ned. Du skal blot bestille din ferie inden 15. april 2018 og tilføje koden LOSOMMER18, når du foretager din bestilling. 

Skal du have hjælp, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 7020 6776.

Detur er medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsegarantifonden nr. 2318 - så du kan føle dig tryg.