Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Tilbud til LogBuy medlemmer

Spar 5 % på din ferie til sydens sol med Detur

Når du er medlem af Logbuy, kan du spare 5 % på alle Deturs rejsemål i Tyrkiet, Egypten og Tunesien eller på de græske solskinsøer Kreta og Rhodos. Nyd fx en nem og bekvem sommerferie med All Inclusive eller nyd friheden i en ferielejlighed.

Tilføj koden LOGBUY under bestillingen for at opnå rabatten. Husk at tilføje koden med det samme. Du kan ikke tilføje koden efter bestillingen.

Tyrkiet

Tyrkiet er det perfekte feriemål: Skønne sommertemperaturer, lækre strande, en historie, der rækker tusinder af år tilbage i tiden, en spændende kultur og lækker mad.

Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh er en international, moderne bade- og underholdningsby midt i sandørkenen og lige ud til Rødehavet med farverige fisk og koraller.

Hurghada

Hurghada er Rødehavets største badeby og har i mange år været en feriefavorit blandt danskerne, når sol- og badeferien går til solrige Egypten med ferieoplevelser året rundt. 

Kreta

Grækenlands største ø har meget at byde på med sine timian-duftende bakker, blinkende havbugter, lange strande og spændende bjerge.

Rhodos

Hold ferie på den skønne græske ferieø Rhodos og nyd lange sandstrande, turkisblåt vand og hyggelige gåture i de krogede gader i Rhodos by.

Tunesien

Rejs med dertil, hvor Middelhavet møder Saharas ørken. Tunesien byder på sol, vand og fabelagtige hvide sandstrande til din sol- og badeferie.


*Deturs alm. rejse- og afbestillingsbetingelser er gældende. Alle priser er angivet pr. person i delt standardværelse ekskl. transfer og gælder på udvalgte hoteller og afgange.

Velkommen

Rabatten gælder for alle, der rejser på samme rejsebevis, så du kan tage vennerne og hele familien med. Brug koden LOGBUY, når du foretager din bestilling. 

Skal du have hjælp, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 7020 6776.

Detur er medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsegarantifonden nr. 2318 - så du kan føle dig tryg.

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

  • Direkte fly og hotel 
  • Mindst 20 + 5 kg bagage 
  • Alle lufthavnsafgifter og -skatter 
  • Alle flyafgifter og -tillæg 
  • Mulighed for Rente- og gebyrfri finansiering

GOOGLE REMARKETING CODE