Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

OBS. Vi gør opmærksom på ændrede telefontider over jul og nytår:
24/12 - Lukket
25/12 - 10-13
26/12 - 10-16
31/12 - Lukket
01/01 - Lukket  

Tilbud til Logbuy medlemmer

Book sommerferie med ekstra rabat

Når du er medlem af Logbuy, kan du lige nu spare 8 % på sommerens rejse til skønne rejsemål i Tyrkiet, Tunesien, Egypten samt på Kreta og Rhodos – der hvor solen skinner. 

Bestil rejsen til sommer mellem d. 8/1 - 2/2 kl. 23:59 og spar 8 % med Detur - også selvom prisen i forvejen er sat ned! Tilføj rabatkoden LogBuyjan under din bestilling for at opnå rabatten. Husk at tilføje koden med det samme. Du kan ikke tilføje koden efter bestillingen. Gælder på rejser mellem d. 1/4 - 31/10 2020.

Husk du får stadig 5% på alle vore andre rejser med koden LOGBUY, hvis du ønsker sol og varme i januar, februar eller marts.

Alanya og Side

Tyrkiets sydlige kyst er et skønt feriemål. Oplev varmere himmelstrøg, klart badevand, lange sandstrande, lækker mad, billig shopping og en spændende kultur.

Bodrum og Marmaris

Nyhed 2020: Det vestlige Tyrkiet er charmerende, naturskønt og har dejlige strande langs den smukke kyststrækning ud til det turkisblå hav.

Kreta

Grækenlands største ø har meget at byde på med sine timian-duftende bakker, blinkende havbugter, lange strande og spændende bjerge.

Rhodos

Hold ferie på den skønne græske ferieø Rhodos og nyd lange sandstrande, turkisblåt vand og hyggelige gåture i de krogede gader i Rhodos by.

Tunesien

Rejs med dertil, hvor Middelhavet møder Saharas ørken. Tunesien byder på sol, vand og fabelagtige hvide sandstrande til din sol- og badeferie.

Hurghada

Hurghada er Rødehavets største badeby og har i mange år været en feriefavorit blandt danskerne, når sol- og badeferien går til solrige Egypten med ferieoplevelser året rundt. 

Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh er en solsikker ferie - hele året rundt. Byen ligger midt i sandørkenen og lige ud til Rødehavet med farverige fisk og koraller. Slap rigtigt af med All Inclusive.

All Inclusive

Det indlysende valg, hvis I bare vil slappe af uden at bekymre jer om de ekstra omkostninger, der nemt kan opstå på en ferie. Her er måltiderne betalt hjemmefra.

Femstjernet ferie

Her finder du hoteller, der har lækre poolområder, et stort udbud af faciliteter og smukt indrettede værelser. Forkæl dig selv med en femstjernet ferie!

Vandland for børn og voksne!

På disse hoteller finder du mere end blot en enkelt vandrutschebane. Her er også resorts, hvor du får adgang til deciderede vandlande.

Har du pakket badetøjet?

Find og bestil afbudsrejse til sydens sol og sommer. Vælg mellem fly og hotel, hotel med All Inclusive eller kun fly.

Rejser til spotpris!

Rejs til sol og varme til vinter til en uhørt god pris! Find de bedste tilbud på rejser til sydens sol ved at klikke på dit ønskede prisniveau.

Vinter i varmen

Få sol og varme på vinterferien - og få et afbræk fra de lange, kolde vintermåneder. Bestil din rejse til vinter nu, og glæd dig til vinterferien!


*Deturs alm. rejse- og afbestillingsbetingelser er gældende. 

Den aktuelle rabat på 8 % på rejser til sommeren 2020 med rabatkode Logbuyjan gælder på rejser mellem d. 1/4-31/10 2020 og med rejselængde på 1 uge. Rabatten gælder nye reservationer foretaget mellem d. 8/1-2/2 2020 og kan kun opnås, hvis din bestilling og betaling foretages direkte på detur.dk. Rabatkoden skal angives senest ved betaling af depositum og kan ikke efterfølgende tilføjes. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke bruges på 14 dages rejser, Rundrejser, Grupperejser, Golfrejser, rejser udbudt af vores samarbejdspartnere eller rejser fundet på eksterne rejsesider.

Alle priser på detur.dk er angivet pr. person i delt dobbeltværelse ekskl. transfer og evt. visum.

Velkommen

Rabatten gælder for alle, der rejser på samme rejsebevis, så du kan tage vennerne og hele familien med. Du sparer 8 % på rejsens samlede pris, også selv om prisen i forvejen er sat ned. Du skal blot bestille din ferie inden 2/2 2020 kl. 23:59 og tilføje koden Logbuyjan, når du foretager din bestilling. Rabatten gælder på rejser mellem den 1/4-31/10 2020.

Skal du have hjælp, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 7020 6776.

Detur er medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID) og Rejsegarantifonden nr. 2318 - så du kan føle dig tryg.

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet