Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Jul og Nytår

Jul & Nytår under varmere himmelstrøg i Side

Det er populært blandt vores gæster at tilbringe jul og nytår under varmere himmelstrøg. Du kan vælge alt fra luksus-jul med All Inclusive og golf i Belek eller Makadi Bay over kultur-jul med afslapning i Antalya til fest-og-gå-i-byen-jul i Alanya eller Hurghada.

Til Tyrkiet har vi fly fra Billund og København til Antalya med afgang både 19/12 og 26/12. Bemærk at udrejsen 19/12 flyves Billund-København-Antalya, mens hjemrejsen er uændret. Til Hurghada er der afgang fra København 18/12 og 25/12.

Side er en charmerende, gammel by, hvor der – især over jul og nytår – ikke sker specielt meget. Vil du have fest og farver, skal du vælge Alanya. Side tager du til for at slappe af og evt. nyde nogle af de gamle romerske seværdigheder og ruiner.

Bemærk, der kan være ændringer/begrænsninger i All Inclusive på enkelte hoteller i vinterperioden. Ligeledes kan adgang til pool, pool bar og strand være ændret. Læs mere under de enkelte hoteller. Priserne er pr. voksen i delt standardværelse ekskl. transfer og gælder på ovenstående, udvalgte hoteller og afgange. Transfer kan tilkøbes under bestillingen.