Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Jul og Nytår

Jul & Nytår under varmere himmelstrøg i Antalya

Det er populært blandt vores gæster at tilbringe jul og nytår under varmere himmelstrøg. Du kan vælge alt fra luksus-jul med All Inclusive og golf i Belek eller Makadi Bay over kultur-jul med afslapning i Antalya til fest-og-gå-i-byen-jul i Alanya eller Hurghada.

Til Tyrkiet har vi fly fra Billund og København til Antalya med afgang både 19/12 og 26/12. Bemærk at udrejsen 19/12 flyves Billund-København-Antalya, mens hjemrejsen er uændret. Til Hurghada er der afgang fra København 18/12 og 25/12.

I Antalya har du den perfekte kombination af afslapning og kultur og historie. Byen har masser af hyggelige kvarterer som fx den gamle by Kaleiçi, og i omegnen finder du mange gamle romerske seværdigheder og ruiner.

Bemærk, der kan være ændringer/begrænsninger i All Inclusive på enkelte hoteller i vinterperioden. Ligeledes kan adgang til pool, pool bar og strand være ændret. Læs mere under de enkelte hoteller. Priserne er pr. voksen i delt standardværelse ekskl. transfer og gælder på ovenstående, udvalgte hoteller og afgange. Transfer kan tilkøbes under bestillingen.