Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Tilbud til medlemmer af Forbrugsforeningen

Optjen 5 % bonus, når du betaler din rejse med dit kort fra Forbrugsforeningen på valentinsdag

Book din rejse i 2019 på valentinsdag og optjen 5 % bonus, når du bestiller og betaler din rejse med dit kort fra Forbrugsforeningen* den 14. februar fra kl. 00:01-23:59.

På valentinsdag kan du nemlig spare 7 % på rejser til udvalgte hoteller med afgang i 2019. 

Sådan skal du som medlem af Forbrugsforeningen booke din rejse på valentinsdag:
1) Vælg hotel og afrejsedato (i 2019) og start din bestilling.
2) Betal depositum med dit kort fra Forbrugsforeningen 
3) Send en mail med reservationsnummer til info@detur.dk og valentins-rabatten fratrækkes herefter din pris 

Læs mere om vores valentinstilbud her, men husk, at du som medlem af Forbrugsforeningen IKKE skal indtaste en rabatkode, når du foretager din bestilling på valentinsdag. 
 
Er du på jagt efter hvilken som helst rejse, og ikke ønsker at gøre brug af valentinstilbuddet til udvalgte hoteller, kan du klikke dig ind på alle vores rejsemål og betale med forbrugsforeningen som normalt og få 5 % bonus.

Tyrkiet

Tyrkiet er det perfekte feriemål: Skønne sommertemperaturer, lækre strande, en historie, der rækker tusinder af år tilbage i tiden, en spændende kultur og lækker mad.

Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh er en international, moderne bade- og underholdningsby midt i sandørkenen og lige ud til Rødehavet med farverige fisk og koraller.

Hurghada

Hurghada er Rødehavets største badeby og har i mange år været en feriefavorit blandt danskerne, når sol- og badeferien går til solrige Egypten med ferieoplevelser året rundt. 

Kreta

Grækenlands største ø har meget at byde på med sine timian-duftende bakker, blinkende havbugter, lange strande og spændende bjerge.

Rhodos

Hold ferie på den skønne græske ferieø Rhodos og nyd lange sandstrande, turkisblåt vand og hyggelige gåture i de krogede gader i Rhodos by.

Tunesien

Rejs med dertil, hvor Middelhavet møder Saharas ørken. Tunesien byder på sol, vand og fabelagtige hvide sandstrande til din sol- og badeferie.


*Bemærk, det er kun muligt at betale med Forbrugsforeningen, hvis du foretager din bestilling og betaling direkte på detur.dk. Det betyder, at Forbrugsforeningen ikke vil være en betalingsmulighed, hvis du har fundet din rejse på eksterne sider som eksempelvis solfaktor.dk, afbudsrejser.dk, travelmarket.dk. Forbrugsforeningen vil heller ikke være en betalingsmulighed, hvis du har indtastet en rabatkode i forbindelse med din bestilling, da bonusser og rabatter ikke kan kombineres.

Alle priser på detur.dk er angivet pr. person i delt standardværelse ekskl. transfer og evt. visum og gælder på udvalgte hoteller og afgange. Deturs alm. rejse- og afbestillingsbetingelser er gældende. 

Velkommen

Bonussen gælder for alle, der rejser på samme rejsebevis, så du kan tage vennerne og hele familien med. Betal med dit kort fra Forbrugsforeningen, når du bestiller og betaler din næste rejse på detur.dk*

Skal du have hjælp, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 7020 6776.

Detur er medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og Rejsegarantifonden nr. 2318 - så du kan føle dig tryg.

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

  • Direkte fly og hotel 
  • Mindst 20 + 5 kg bagage 
  • Alle lufthavnsafgifter og -skatter 
  • Alle flyafgifter og -tillæg 
  • Mulighed for Rente- og gebyrfri finansiering

GOOGLE REMARKETING CODE