Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sommerferie 2019

Sommerferie 2019 til skønne, solrige rejsemål som Kreta, Alanya og Side, Hurghada, Rhodos, Tunesien, Sharm el sheikh med Detur

Find jeres ferieparadis til sommerferien 2019!

Sommerferien 2019 kan måske synes langt væk lige nu, hvor vi lige er gået ind i det nye år - men vil du være sikker på en rejse til dit ønskede rejsemål, yndlingshotel og lige i den uge, der passer dig, så anbefaler vi at booke rejsen til sommer allerede nu. Vi har rejser til Tyrkiet, Egypten, Tunesien, Kreta og Rhodos til sommer, og du kan vælge alt mellem prisvenlige ferielejligheder til femstjernet All Inclusive-hoteller.

Bestil nu, og glæd dig til en sommerferie i solrige og skønne omgivelser sydpå!

Rejs med direkte fly fra København, Billund og Aalborg lufthavn til sommer 2019.

Sommerferie til solrige rejsemål

Nyd sommerferien i de populære tyrkiske feriebyer Side og Alanya, der ligger skønt placeret på Antalya-kysten lige ud til Middelhavet. Du kan også rejse med på sommerferie til den græske ferieklassiker Rhodos - et af de mest populære steder at holde ferie i det græske ø-hav. Eller vælg blandt de mange hyggelige småbyer omkring Chania på smukke Kreta. Også langs Rødehavet finder du nogle af vores gæsters favoritter med Hurghada og Sharm el Sheikh som topscorere. I sommerferien 2019 kan du også rejse med til vores nyhed Tunesien, der hvor Middelhavet møder Saharas ørken.


*Deturs alm. rejse- og afbestillingsbetingelser er gældende. Alle priser er angivet pr. person i delt standardværelse ekskl. transfer og gælder på udvalgte hoteller og afgange. 

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Direkte fly:

Fra København: Tyrkiet, Tunesien, Hurghada, Sharm el Sheikh, Kreta og Rhodos

Fra Billund: Tyrkiet, Tunesien, Hurghada, Kreta og Rhodos

Fra Aalborg: Tyrkiet

  • Direkte fly og hotel 
  • Mindst 20 + 5 kg bagage 
  • Lufthavns- og flyafgifter 
  • Evt. rente- og gebyrfri finansiering
  • Dækning af Rejsegarantifonden
  • Tryghed med Pakkerejseloven