Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Side udflugter

Historisk vandretur i Side

Sides historie begyndte allerede før Kristi fødsel, men ruinerne, vi ser i dag, stammer fra romertiden. Vi starter turen på, hvad der engang var den store indgangsport til Side. Desuden hører vi mere om, hvordan folk levede, arbejdede og levede livet. Vi ser på den én gang smukke hovedgade og fortæller dig mere om Sides stolthed - amfiteateret. Det blev dengang brugt til både teater og gladiatorkampe. Vi passerer gennem Sides fine centrum og giver dig et indblik i nutidens travle Side. Nede ved havnen og Apollon-templet er der masser af tid til at nyde en kop kaffe, eller hvorfor ikke benytte lejligheden til at besøge Sides Museum? Vi slutter turen af med en lækker frokost på en af de lokale restauranter. Adgang til museet og drikkevarer er mod merpris. 

Manavgat bådtur

Manavgat-floden kaldes også den smaragdgrønne flod på grund af sine smukke farver. Vi sejler ad den rolige flod ude til stranden, hvor vi ligger til. Du kan vælge, om du ønsker at svømme i Middelhavet eller tage dig en svømmetur i den kølige flod, hvor temperaturen sjældent kommer over 15 grader. Til frokost har du mulighed for at smage de friskfangede fisk fra floden, men selvfølgelig er der andre muligheder for dem, der ønsker det. På stranden er atmosfæren rolig og den eneste måde at komme her til er med båd. På turen tilbage kan du se de lokale dambrug og de små skildpadder, der lever i floden. 

Hamam – tyrkisk Bad

At besøge et tyrkisk bad, en hamam, er den perfekte måde at starte ferien på, hvor den giver en god grogrund for en solbrun kulør. At gå i hamam er en tradition gennem århundreder, og stadig i dag går tyrkerne ofte selv for at bade og hygge sig. Du sætter dig på en varm marmorsten og kan føle varmen gå gennem hele kroppen, og dine muskler slapper af. Efter en god skrubning er huden ren og skinnende, og skummet gør den blød som silke. Efter vask får du en fuld kropsmassage, der gør oplevelsen perfekt. 

Landsbytur

For at få et indblik i livet uden for byen tager vi til en dejlig, lille landsby, hvor vi bliver mødt med stor gæstfrihed. Vi besøger et tyrkisk hjem og fortæller dig mere om beboernes levevaner. Lidt længere nede ad vejen besøger vi landsbyens skole, hvor eleverne er glade for at vise os deres skolegård. Vi spiser frokost med udsigt over Manavgat-floden, og på vej derhen passerer vi et flot vandfald og et stor marked, hvor man kan gøre mange gode handler. Da religion er en vigtig del af livet på landet, besøger vi også den største moské i området. Under turen vil du få en masse information om landet og dets befolkning. Drikkevarer er mod ekstra betaling. 


Rafting

Først kører vi til landbyen Beskonaks, hvor vi skifter bilen ud med kanoer og gummibåde. Vi padler ned ad floden i det smukke landskab og kan føle flodens fantastiske kraft under os. På denne tur kan man fornemme atmosfæren fra det antikke, de romerske broer Oluk og Bügrüm, som i fordums tider var kunstværker inden for ingeniørkunsten. Rafting er en unik og anderledes oplevelse i Tyrkiet.

 

Jeep Safari Side

Historie og lokalt liv, religon og natur på en og samme tur. Dagen starter med en kort køretur til en af landsbyerne nær Manavgat. Vi tager det stille og roligt, så vi er sikre på at få det hele med. I landsbyen besøger vi en lokal lille moske. Derefter fortsætter vi til den gamle romerske by Selecuiea, der stadig er under udgravning. Vi spiser frokost ved den Grønne Sø, og har du badetøj med, er du velkommen til at tage en dukkert i det kølige vand. Medbring i øvrigt tøj, der vil blive støvet, lommepenge til drikkevarer under frokosten og selvfølgelig badetøj.

 

Quad Bike Safari Side

En lille tur ud i naturen på en anderledes og spændende måde. Vi tager til Manavgat, hvor du kommer på din egen quad bike. Er I to, kan I vælge at dele en quad bike, eller I kan få hver jeres. Medbring tøj, der kan tåle at blive både vådt og lidt støvet plus lommepenge til drikkevarer.

 

Buggy Safari Side

En lille tur ud i naturen på en anderledes og spændende måde. Vi tager til Manavgat, hvor du kommer på din egen buggy. Er I to, kan I vælge at dele en buggy, eller I kan få hver jeres. Medbring tøj, der kan tåle at blive både vådt og lidt støvet plus lommepenge til drikkevarer. 

 

Bemærk

Programmerne ovenfor er eksempler på nogle af vores udflugter. På nogle af udflugterne har vi gæster af forskellig nationalitet, og der er måske ikke altid en dansktalende guide med. Hvis for få personer har tilmeldt sig udflugterne, bliver de ikke gennemført. 

Alle udflugter kan tilkøbes, når rejsen bookes. Alle udflugter kan desuden købes og betales lokalt til vores rejseledere med euro, tyrkiske lira eller Visakort/Mastercard. Priserne på udflugter fremgår ved bestilling af rejsen.

"Lille charmerende paradis for både familier og par"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Kun fly

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • OneWay
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-