Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejsemål Side

Side – charmerende, gammel by med smukke strande

Side er oprindeligt en lille fiskerby midtvejs mellem Antalya og Alanya, som lige så stille er gået hen og blevet en charmerende blanding af gammelt og nyt. Både familier og par har fundet deres eget lille paradis i Side, og mange af vores gæster rejser tilbage år efter år.

Sides gamle bydel ligger på spidsen af en klippehalvø, der flankeres af to dejlige strande. De fleste af Deturs hoteller er placeret på vestsiden, og her finder du en lavvandet strand med fint sand, som gør den ideel for familier. Den lidt roligere østlige kyst har flere strandcaféer, og der tilbydes også forskellige former for vandsport. Der er masser af plads på den brede strand, og det klare turkisblå vand bliver først dybt omkring 10 meter ude.

Side og antikken

Allerede i antikken havde Side en storhedstid som en vigtig handelsplads. I år 333 fvt. erobrede Alexander den Store byen, som dengang hed Pamphylia. Ud over de dejlige strande og den afslappede atmosfære er Side også fyldt med romerske ruiner og kulturelle attraktioner. For den historieinteresserede er bymuseet med sin store samling af romerske skulpturer samt restene af Apollotemplet populære seværdigheder. Det romerske amfiteater, der havde plads til 17.000 tilskuere, er blevet restaureret og danner ofte rammen om både udendørskoncerter og teaterforestillinger.

Solnedgange og shopping

Man fornemmer histories vingesus, når man efter en afslappende dag på stranden går en tur på den hyggelige strandpromenade for at nyde en kop kaffe på en af caféerne i den gamle bydel. Som rejsende til Side vil du finde masser af gode og billige shoppingmuligheder i basarens summende gader. Om aftenen lukkes den gamle by af for trafik, så du kan sidde og nyde en drink ved solnedgang eller spise middag på en af de mange gode restauranter.

Side

"Lille charmerende paradis for både familier og par"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • OneWay
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Flybillet
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-