Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejsemål Marmaris

Marmaris – Tyrkiet når det er smukkest!

Ved den ægæiske kyst ligger den smukke havneby Marmaris med sine idylliske øer og turkisblå hav, tæt på de græske øer. Marmaris har, selvom turisme er steget i antal, formået at bevare sin atmosfære. Her trives både familier med børn og dem, der gerne vil have natteliv med barer og diskoteker. 

Den smukke promenade, der strækker sig hele vejen langs kystlinien i Marmaris tilbyder et bredt udvalg af restauranter, caféer og barer. Her kan du slentre eller sidde og kigge på folk, der går forbi. O'yes Beach har længe været en favorit blandt skandinaverne. 

Marmaris er også mad og kultur

Under 1500-tallet lod Sultan Süleyman bygge en fæstning, der i dag ligger i den gamle bydel. Dette er også det vigtigste basar-område med sine arkader, og der er et utal af butikker og restauranter. Prøv også det tyrkiske køkken på en af de traditionelle restauranter i området. Prøv lammesuppen Muğla Sulu Kebab eller Manti, små dumplings med kød serveret med yoghurt, tomatsauce og mynte. Og når du nu er i basaren, så se om du kan finde den særlige honning, som kun laves her i Marmaris. 

Sejlads i skærgården

I den smukke havn ligger træ-både side om side med moderne luksusbåde. Om aftenen er dette stedet, hvor nattelivet er i gang til ud på de små timer på natklubberne, men på promenaden finder du også restauranter og barer med underholdning. Et must, når du rejser til Marmaris, er en dagstur med båd for at nyde den smukke skærgård. Og fra Marmaris har du også mulighed for at tage på en uges krydstogt ombord på en gület.

Marmaris

"Idylliske øer og turkisblåt hav ved den ægæiske kyst"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Kun fly

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • OneWay
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-