Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejsemål Kemer

Kemer – charmerende, lille badeby i majestætiske omgivelser

Omsluttet af de majestætiske Taurusbjerge ligger Kemer – en charmerende lille badeby med international flair og hyggelig strand. Det er ikke længe siden, at beboerne i Kemer levede af fiskeri og landbrug, men i dag er den lille by blevet en moderne og elegant badeby. Kemer har ikke desto mindre formået at bevare sin lilleby-charme med en rolig og venlig atmosfære og lave bygninger.

Den smukke natur omkring Kemer domineres af Taurusbjergene og frodige, grønne lunde med fyrtræer langs kysten. De smukke, naturlige strande består mestendels af sand og småsten, og vandet er krystalklart.

Populær blandt familier

Rejser til Kemer er specielt populære blandt familier med børn og andre, der ønsker en rolig, afslappende ferie. De fleste strande i området består af sand med rullesten, men den børnevenlige Moonlight Beach ved siden af marinaen er lavvandet og har fint sand. Her ligger også Moonlight Park med sine butikker, restauranter og et teater. I Kemers centrum ligger marinaen med dens luksusyachter – en yndet afstikker for dem, der ønsker at slentre langs strandpromenaden. I centrum finder du også en travl gågade med restauranter, barer, caféer og butikker.

På opdagelse i området

Der er masser, du kan foretage dig på en rejse til Kemer, hvis du også ønsker at gå på opdagelse. Besøg fx den gamle græsk/romerske by Phaselis, der kan dateres tilbage til 700 år fvt. Det var en af de vigtigste havnebyer i det vestlige Lykien og har tilhørt både perserne, romerne, egypterne og m.fl. Eller tag med på en bådtur langs kysten og svøm i det klare vand. Storbyen Antalya ligger en times kørsel væk , hvor du kan besøge Düden-vandfaldet, Konyaalti og Antalyas gamle bydel Kaleiçi.

Kemer

"Charmerende lille badeby med rolig og venlig atmosfære"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • OneWay
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Flybillet
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-