Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejsemål Bodrum

Charmerende rejser til Bodrum

Bodrum er en af Tyrkiets mest charmerende områder, og mange europæere rejser til Bodrum for at nyde dette smukke område på vestkysten. Landskabet og naturen er ubeskrivelig og storslået. De fine sandstrande er lange, og de fleste af Deturs hoteller ligger i Gümbet – en lille bugt ca. 2 km fra Bodrum. For familier er den mere lavvandede strand i Bodrum perfekt. De mere eventyrlystne kan besøge det roligere Camel Beach, lidt vest fra Bitez. I dag er Bodrum en by med omkring 60.000 fastboende, men i sommersæsonen er området et meget populært turistmål, og mange tyrkerne har selv sommerhuse her. Bodrum selv er opdelt i tre dele. 

Det centrale Bodrum

Centrum af byen kaldes Bodrum, og her kan du nyde fremragende mad på en af restauranterne i den smukke marina med udsigt over den store Skt. Petersborg. Inden for gåafstand af marinaen kan du også opleve den berømte basar afholdt på tirsdage og fredage i nærheden af busstationen. Selve Bodrum er en lille malerisk landsby, perfekt til romantiske aftenture i den smukke solnedgang for dem, der nyder at opleve skønheden i livet. 

Alt indenfor rækkevidde i Gümbet

Gümbet er en lille bugt ca. 2 km fra Bodrum. De fleste af vores hoteller ligger i dette område. Her finder du den perfekte blanding af downtown, lavvandede strande, shopping, restauranter og natteliv. Uanset hvad du har brug for, er det kun en kort gåtur fra dit hotel i Gümbet. 

Stilhed og ro i Bitez

Bitez er et lille kvarter i udkanten af Bodrum, som har en meget speciel effekt på de rejsende, der vælger at bo her. Her er stilhed og ro blandet med smuk udsigt og vidunderlig strand. Det er nemt og let at komme til Gümbet og Bodrum centrum; du tager blot den lokale bus, som kører næsten døgnet rundt. 

Rejser til Bodrum er mere end sol og varme

I Bodrum finder du er alt, hvad du kan ønske dig til den perfekte ferie. Her er spændende attraktioner fra Tyrkiets tusindårige historie, eksklusive butikker, en venlig lokalbefolkning og travle markeder. Her kan du nyde tyrkisk madlavning på højt niveau og besøge en af fiskerestauranterne Çarşı Sokak der ligger i basargaden, eller en af restauranterne med udsigt over bugten. Eller tag den lokale bus til fx den smukke og autentiske fiskerby Gümüslük med sine fine romantiske restauranter nede ved kajen. 

Bodrum har også en masse kultur at byde på. Her finder du bl.a. Skt. Petersborgen fra 1400-tallet, som også indeholder et stor marinarkæologisk museum, Mausoleet i Halikarnassos (år 335 fvt.) eller det romerske amfiteater. Nattelivet i Bodrum er i topklasse med mange barer og natklubber. Benyt lejligheden til at finde gode og billige tilbud i basaren og kigge efter de særlige Bodrum-sandaler. Den græske ø Kos ligger i nærheden. Her er der flere daglige afgange fra havnen i Bodrum, og overfarten tager en halv times tid.

Bodrum

"Storslået natur og fine lange sandstrande"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Kun fly

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • OneWay
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-