Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejsemål Belek

Eksklusive Belek for livsnydere og golfspillere

Den lille by Belek er åbent hele året rundt for dem, der ønsker en eksklusiv resortferie med service og faciliteter af høj klasse – og måske især for at spille golf. Belek er nemlig blevet en af de mest populære golfdestinationer i Europa. Golfspillere fra hele verden rejser til Belek for at spille på de velplejede og velgennemtænkte golfbaner. En rejse til Belek er perfekt for livsnydere, par og golfspillere.

Suveræne golfbaner for alle niveauer

I Belek finder du Tyrkiets bedste muligheder for golf. Med suveræne golfbaner og resorts får du en oplevelse ud over det sædvanlige. Belek har 15 mesterskabsbaner, alle af højste klasse med udfordringer for golfspillere på alle niveauer. Banedesignet er af så kompetente personer som fx Nick Faldo, Colin Montgomerie, Pete Dye, Philip Spogárd og Hawtree.

Banerne ligger smukt omgivet af fyrretræer og eucalyptusskove, og her er ofte organiseret golfturneringer af høj klasse – både World Golf Finals og Europaturen har været forbi med stor succes.

Høj hotelstandard med masser af faciliteter

Vores resorts i Belek holder en høj standard, der ofte indbefatter All Inclusive af højeste karat. En bred vifte af faciliteter og underholdning er tilgængelig for dig som gæst. Hotellerne ligger tæt på golfbanerne, ofte direkte ved havet, og mange har private strande. Efter et par golfrunder har du masser af tid til at slappe af med udsøgte spa-behandlinger eller massage – perfekt til en træt golfspiller, eller hvis du blot ønsker at forkæle dig selv endnu mere.

Et dejligt afbræk i golfspillet

I det nærliggende bycentre Kadriye og i Belek finder du et mindre udvalg af indkøbsmuligheder, restauranter, caféer, pengeautomater og underholdning. Herfra kan du også nemt komme med fx offentlig bus til Antalyas endeløse shopping, kultur og underholdnings muligheder (ca. 45 km). Byen Manavgat, som ligger ca. 30 km væk, er afgjort også et besøg værd. Det er en by uden turisthoteller, og den har bevaret sit oprindelige præg. Her finder du et stort udvalg af butikker og restauranter. En dag om ugen afholdes et stort, berømt marked, hvor handlende kommer rejsende langvejs fra for at sælge alt fra tøj og sko til grøntsager og krydderier.

Belek

"Eksklusive resortferier med service og faciliteter af høj klasse"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • OneWay
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Flybillet
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-