Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Antalya udflugter

Antalya byrundtur

Den perfekte tur for dem, der ønsker at opleve flere attraktioner på én dag! Deltag i en byrundtur, hvor vi besøger Düden-vandfaldet, Konyaalti og Antalyas gamle bydel - Kaleiçi. I den gamle bydel, er der også tid til shopping på egen hånd. En dejlig frokost kan nydes på en restaurant med en fantastisk udsigt. 

Landsbytur

Uden for byen forsvinder byens stress, og det føles som om, du har stillet uret tilbage i tiden. Vores tur går til bjergene og de små, traditionelle tyrkiske landsbyer. Her kan du nyde den friske luft og den vidunderlige udsigt. Vi besøger en moske, hilser på en ægte tyrkisk landsbyfamilie og tager til en lokal basar. Husk at medbringe tøj, der dækker knæ og albuer, og et tørklæde, der dækker håret for kvindernes vedkommende. 

Sejltur til Kemer

Oplev den tyrkiske riviera fra havet! Nyd den kølige havbrise og den smukke udsigt, og få mulighed for at tage en dukkert i Middelhavet. En vidunderlig og afslappende tur med svømning og solbadning. 

Hamam

At besøge et tyrkisk bad, en hamam, er den perfekte måde at starte ferien på, hvor den giver et godt grundlag for et flot, solbrun kulør. At tage i hamam har været tradition gennem århundreder, og stadig i dag går tyrkerne selv ofte for at bade og hygge. Du sætter dig på en varm marmorsten og føler varmen gå gennem hele kroppen og får dine muskler til at slappe af. En skrubning efterlader huden ren og skinnende, og skummet gør den blød som silke. Efter vask får du en fuld kropsmassage, der gør oplevelsen perfekt. 

Basar

Ønsker du at opleve en autentisk tyrkisk basar? Vi tager dig til en af Antalya største og mest populære lokale markeder. På vej til markedet stopper vi hos en lædervarebutik, hvor det er muligt at købe lædervarer af høj kvalitet til langt lavere priser end herhjemme. På markedet kan du finde alt fra frugt og grønt til tøj, sko, tasker, håndklæder og lagner. Alt til lave priser! 

Antalya Aquarium

Dette er en af verdens største akvarier med verdens længste undersøiske tunnel. Her kan du opleve magien i verden under havet eller lave snebolde i snelandet, hvis du bliver træt af varmen udenfor! Der er også mulighed for at svømme med de eksotiske fisk. Akvariet er en underholdende udflugt for rejsende i alle aldre. (Snelandet og at svømme med fisk er ikke inkluderet i turens pris.)


Med svævebane til Mt. Olympos

Efter en køretur gennem Beydağları Nationalparken ankommer vi til basestationen for svævebanen 726 m.o.h. Herfra kører vi op i svævebanen i nye, moderne kabiner. Kabinerne er rummelige med store panoramaruder, der giver et spektakulært 360-graders udsyn til de smukke omgivelser. Et besøg på Mt. Olympos byder på et enestående panorama over området mellem Finike og Side. Bjergstationen ligger i 2.365 m.o.h., og her finder du både restaurant og souvenirbutik. 

Strækningen er 4.350 m lang og er en af de længste i verden. Banen er bygget af Doppelmayr Garaventa Group. 

Transfertid fra Belek er ca. 1,5 time og fra Kemer omkring 30 min.


Sejltur på privat Yacht

Yachten afgår fra marinaen i Kemer hver dag kl. 10 og er retur ca. 16.30. På sejlturen besøger vi bl.a. Corsair-grotten, og du får mulighed for at tage en svømmetur i forskellige, smukke bugter undervejs. Vi lægger bl.a. inden om bugterne Phaselis, Alacasu og Kiris, men kaptajnen er fleksibel og lydhør over for, hvad der måtte være af ønsker (afhængig af vind og vejr). 

Prisen er inkl. frokost men eksl. drikkevarer og evt. entré til de antikke seværdigheder. 

 

Bemærk

Programmerne ovenfor er eksempler på nogle af vores udflugter. På nogle af udflugterne har vi gæster af forskellig nationalitet, og der er måske ikke altid en dansktalende guide med, men udflugterne bliver gennemført på skandinavisk eller engelsk. Hvis for få personer har tilmeldt sig udflugterne, bliver de ikke gennemført.  

Alle udflugter kan tilkøbes, når rejsen bookes. Alle udflugter kan desuden købes og betales lokalt til vores rejseledere med euro, tyrkiske lira eller Visakort/Mastercard. Priserne på udflugter fremgår ved bestilling af rejsen. 

"By og badeferien samlet i én pakke"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • OneWay
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Flybillet
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-
GOOGLE REMARKETING CODE