Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Alanya udflugter

Kleopatra Hamam – tyrkisk bad

At besøge et tyrkisk bad, en hamam, er den perfekte måde at starte ferien på, hvor den giver et godt grundlag for en god solbrun kulør. At gå i hamam har været en tradition gennem århundreder, og stadig i dag går tyrkerne selv ofte hen for at bade og hænge ud. Du bliver bedt om at sætte dig på en varm marmor sten for at føle varmen gå gennem hele kroppen og få dine muskler til at slappe af. En skrubning efterlader huden ren og skinnende og skummet gør den blød som silke. Efter vask vil du modtage en fuld kropsmassage, der gør oplevelsen perfekt. 

Landsbytur

Oplev det tyrkiske landsbyliv, hvor vi også besøger en lokal familie. Naturen omkring Alanya er utroligt smuk, og i bjergene mærker du en helt anderledes atmosfære end i selve Alanya by. At komme op i Taurusbjergene er som at rejse 100 år tilbage i tiden. Heroppe vil vi besøge en gammel moske, en smed og en tyrkisk familie. En perfekt udflugt for hele familien! 

Bådtur/Pirattur

Hvad er bedre end en afslappende bådtur ude på Middelhavet? Vores båd begiver sig ud på bølgerne blå og lader alle småbådene bag sig. I løbet af dagen udforsker vi de fascinerende grotter, der ligger udenfor forbjerget og borgen. Vi tager ind mod de smukke strande og får en afkølende dukkert og spiser frokost senere. Dette er en god dag på havet med en ypperlig mulighed for at få den perfekte brune kulør. Vi garanterer, at alle får en liggestol på båden. 

Manavgat bådtur

Dette er en traditionel og meget populær udflugt. Bådturen starter i byen Manavgat og går via den smaragdgrønne flod ud til havet. Det er en herlig oplevelse, hvor du har mulighed for at se havskildpadder og pelikaner. Vi lægger til ved stranden, som deler flodens friske ferskvand med saltvandet fra havet. Dette er en perfekt lejlighed til at sole sig og bade. Vi tilbyder en god frokost, som serveres på båden. 

Mini Jeep-safari

Mini Jeep-safari med små jeeps? Nej. Deturs egen udflugt er en eventyrlig, spændende og afslappende halvdag ved den lille flod Dim Çay og Dimgrotten, som passer til hele familien. Med minijeep kører vi over stok og sten langs små kringlede skovveje til den kendte Dimgrotte – et af naturens underværker. Ved Dimfloden nyder vi en let frokost! Tag dit kamera med, for vi kommer til at se Alanya fra fugleperspektiv, hvor du kan tage flotte feriebilleder. 

Rafting

Først kører vi til landsbyen Beskonaks, hvor vi ændrer vores køretøj til kanoer og gummibåde. Vi padler ned af floden i det smukke landskab og kan føle flodens fantastisk magt over os. På denne tur får du på vejen en smag af atmosfæren fra de antikke, romerske broer Oluk og Bügrüm, som i tidligere tider var ingeniør-kunstens mesterværker. Rafting er en unik og anderledes oplevelse i Tyrkiet. 

Udflugt til Borgen

Få det bedste overblik over Alanya på vores tur til Borgen – og husk kameraet! Først kører vi op i Taurusbjergene til panoramaterrasserne i 250 meters højde. Her får du et suverænt udsyn over smukke Alanya. Derefter sætter vi kurs mod det store forbjerg, hvor Alanyas historie startede i 1200-tallet, nemlig borgen – også kaldet Kale. Her får du den spændende historie om denne fantastiske seværdighed, som også er på Unescos liste over verdensarv. Vi har 20 minutters pause på Steffany som en del af turen.

Beach Party

Beach Party er den mest populære fest i Alanya og holder til på den smukke Kleopatrastrand. Her kan du hele aftenen nyde kolde drinks, lækker mad, dejligt selskab og spændende underholdning. Se danserne, deltag i konkurrencerne, vind fede præmier og overtag dansegulvet. Beach Party er All Inclusive Party så alle drikkevarer, øl, lokalt alkohol, lækker buffet og underholdning er inkluderet i prisen. Kom og giv den gas!

Night Jeep Safari

Fart og spænding, fantastisk udsigt og dunkende rytmer, der blæser ud af højttalerne i vores jeeps. Det er vores Night Jeep Safari. Her kommer du med vores dygtige og veluddannede chauffører ud på dit livs køretur. Vi besøger Kale-forbjerget og nyder udsigten over Middelhavet. Så kører vi op i Taurusbjergene, hvor du også kommer off road på en sikker måde. Så spænd sikkerhedsselen og nyd en tur, du aldrig vil glemme.
 
 

Alanya Wonders

Den mest populære udflugt nogensinde! Oplev de bedste attraktioner i løbet af en enkelt dag! Først sætter vi kursen mod den smukke, grønne kløft, Sapadere Canyon. Nyd den friske bjergluft, tag en svømmetur i den kolde bjergflod og tag en selfie foran det store vandfald! Derefter fortsætter vi til en frugthave, hvor du kan smage friske, lækre lokale frugter, nødder og krydderier. Vi besøger også den fantastiske Dimgrotten, som er Tyrkiets andenstørste drypstenshule. Vi slutter vores udflugt ved Dim Çay-flod, som er det mest populære picnic-område i Alanya, og her skal vi også nyde en tyrkisk frokost, som er inkluderet i prisen.

 

Dykning Alanya

Velkommen til Middelhavets undersøiske verden. Det klare, varme hav ønsker dig velkommen til vores dykkertur under overfladen. Tag din maske på og opdag en helt anden verden under havets overflade! Også for begyndere. Turen inkluderer en lækker frokost.


Snorkling Alanya

Hvis du ikke ønsker at dykke, kan du godt komme med på dykketuren alligevel som ikke-dykker – altså snorkler eller svømmer. Tag med og nyd de blide bølger på Middelhavet. Turen inkluderer en lækker frokost. 

 

Bemærk

Programmerne ovenfor er eksempler på nogle af vores udflugter. På nogle af udflugterne har vi gæster af forskellig nationalitet, og der er måske ikke altid en dansktalende guide med. Hvis for få personer har tilmeldt sig udflugterne, bliver de ikke gennemført. 

Alle udflugter kan tilkøbes, når rejsen bookes. Alle udflugter kan desuden købes og betales lokalt til vores rejseledere med euro, tyrkiske lira eller Visakort/Mastercard. Priserne på udflugter fremgår ved bestilling af rejsen.

"Sol, varme og vand for alle aldersgrupper"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Kun fly

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • OneWay
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Kun fly
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-