Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejser til Alanya

Ferie i Alanya – den tyrkiske riviera

Langs kysten på hver side af det store forbjerg breder Alanya sig ud sammen med de kilometerlange strande. Byen, som indbyggerne stolt hævder, blev givet som en kærlighedsgave af romeren Marcus Antonius til Egyptens dronning Kleopatra, er fyldt med små gyder, torve og basarområder. Ferie i Alanya betyder også masser af butikker og småhandlende, der i rigt mål udbyder tæpper, lædervarer, smykker, tasker, sko, krydderier og mode til billige priser. Her kan du slentre rundt og nyde den tyrkiske atmosfære og prøve kunsten at prutte. Vil du hellere shoppe i Alanyas trendy butikker, er der mange med internationale og tyrkiske designs. 

Langs hovedgaden og omkring havnen i Alanya er der er mange dejlige barer, gode restauranter og hyggelige caféer. Når aftenen bliver til nat ændrer miljøet sig til et varmt og pulserende natteliv, hvor du kan danse dig gennem Alanyas natklubber og diskoteker. 

Forbjerget og kilometervis af strande

Når man rejser til Alanya, er det første man ser Alanyas mest berømte symbol, den 800 år gamle forsvarsmur, som nærmest deler byen i to. Muren ligger på forbjerget, 250 meter over havets overflade og er et yndet lokalt udflugtsmål og afgjort et besøg værd. Udsigten er fantastisk, og man kan rigtigt nyde Alanya by, der breder sig for foden af Taurusbjergene. 

De to hovedstrande i Alanya er naturligt adskilt af forbjerget. Stranden øst for forbjerget har mange navne og benævnes derfor normalt under ét blot som Øststranden. På den anden (vestlige) side ligger Kleopatrastranden. Efter Damlataş bliver vandet på Kleopatrastranden hurtigt dybt, men den er stadig en af de mest populære i området pga det fine perlesand. Øststranden er mere velegnet til familier med børn. Omkring 25 km vest for Alanya finder du den berømte Incekumstrand, hvor der er lavvandet, og sandet er rigtigt fint. 

Udflugter og Alanya på egen hånd

Ønsker du at opdage mere af området, kan du deltage i nogle af de mange spændende og varierede udflugter, Detur organiserer i og udenfor Alanya. Men området er også velegnet til at vove sig ud på egen hånd. Besøg fx Dim Çay, en lille ferskvandsflod, som også de lokale bruger for blive kølet lidt ned på en varm sommerdag. Her kan du spise din frokost med fødderne dinglende i det kølige flodvand! Eller besøg drypstenshulen Damlataş ved foden af forbjerget – næsten lige midt i Alanya. Rejser til Alanya har noget for alle – døgnet rundt.

Alanya

"Sol, varme og vand for alle aldersgrupper"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • OneWay
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Flybillet
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-
GOOGLE REMARKETING CODE