Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Tenerife

Udflugter På Tenerife

Der er meget at opleve på Tenerife – lange sandstrande, spektakulær natur med vulkanlandskaber og frodig natur, fantastiske bjerge og hyggelige landsbyer. På de forskellige udflugter på Tenerife, arrangeret af Detur, kan du udforske øen og få flere oplevelser med hjem fra din rejse til Tenerife. Til lands kan du bl.a. komme på rundtur i bus med flere spændende stop undervejs, køre i jeep eller tage på vandretur i naturen. Mens du til vands kan dykke i det vulkanske undervandslandskab. Mere information og detaljer kan fås af guiderne, samt gennem velkomstmaterialet, som fås på bussen ved ankomst til Tenerife. Vi glæder os til at byde dig velkommen på udflugterne på Tenerife.

Rundtur på Tenerife

Tenerife er en vidunderlig ø med mange uforglemmelige steder. På denne rundtur med bus oplever vi nogle af de smukkeste steder på Tenerife. Dagens første stop er udsigtspunktet Archipenque i Los Gigantes. Her har du en fantastisk smuk udsigt over landskabet med havet og klipperne, der mødes og står i stærk kontrast til hinanden. Turen fortsætter til den lille landsby Garachico, der er en tidstypisk by med mange smukke gamle bygninger omkring byens lille torv. Byen er også kendt for malerisk at ligge mellem havet og en stor klippe, der rejser sig bag byen. Vi besøger også Icod de Los Vinos med den berømte San Marcos-kirke og det århundredgamle dragetræ. Før vi fortsætter mod syd igen, er der stop i Orotavadalen med mulighed for at købe frokost. Orotavadalen er populær at vandre i, da der er et rigt fugleliv og en smuk natur. La Ororava er en gammel by med traditionel kanarisk arkitektur. Sidste stop på udflugten er på østsiden af øen i Candelaria. Her finder vi den velbesøgte Basilica de Candelaria, som mange pilgrimme hvert år besøger for at tilbede øens beskytter "Jomfruen af Candelaria". Udflugten har en del stop, så vi anbefaler gode vandresko.

La Gomera

La Gomera er den næstmindste af De kanariske Øer og ligger kun 40 minutter væk fra Tenerife. Turen udgår fra havnen i Los Cristianos, hvor vi tager færgen. La Gomera er yderst frodig og tæt bevokset. Selv om øen kun er 22 km i diameter, ligger det højeste punkt 1500 m over havet. I løbet af dagen besøger vi hovedstaden San Sebastian samt den eventyrlige Garajonay National Park. Vi går også gennem de idylliske landsbyer Las Rosas og Agulo, og i en af disse landsbyer vil være tid til frokost. Efter frokosten vender vi tilbage til San Sebastian via Hermigua-dalen, der imponerer med smukke landskaber og frodig natur.

Vandretur på Tenerife

Naturen på Tenerife er fantastisk, og det har du mulighed for at opdage og udforske nærmere på en skøn vandretur. Vi starter i parken Teno Nature, hvor udsigten over bjergkæden er spektakulær. Derefter besøger vi den maleriske bjerglandsby Masca, hvortil turen går ad snoede bjergveje i billedskønne omgivelser. Det er fra Masca, at den eventyrlige vandretur starter. Vandreturen går gennem en kløft, der er 400 meter dyb, med vilde klippeformationer og spændende vegetation. På turen får du bestemt et nærmere kendskab til Tenerifes flora og fauna. Målet er en strand, hvor du kan slutte dagen med en forfriskende dukkert i havet.

La Laguna - og den nordlige del af Tenerife

På denne udflugt udforsker vi den nordlige del af øen. San Cristóbal de La Laguna er Tenerifes næststørste by. Det er en universitetsby og centrum for kultur og religion. I dag er byen næsten vokset sammen med hovedstaden Santa Cruz, og de er forbundet med en sporvognslinje. Byen er en del af UNESCOs verdensarvsliste med sin storslåede arkitektur, de tidstypiske huse fra det 16. og 17. århundrede med træbalkoner og de smalle gågader. Vi besøger nogle af de vigtigste steder i byen. Derefter fortsætter vi nordpå gennem Las Mercedes og ind i det bjergrige nord videre til Almaciga-stranden med imponerende klippeformationer. Derudover er der besøg i fiskerbyen San Andres og på stranden Las Teresitas.

Jeepsafari på Tenerife

At opdage Tenerife i en jeep er en vidunderlig måde, da øen har et dramatisk landskab og mange smukke skjulesteder, der er vanskelige at nå med bus. Vi kører gennem El Teide National Park, hvor lava og aske fra tidligere udbrud fra vulkanen har skabt et spektakulært månelandskab. Her findes et unikt plante- og dyreliv. Undervejs gør vi stop i flere landsbyer i området. 

Dykning på Tenerife 

Tenerife byder også på meget mere end strande, sand og spektakulære landskaber. Under Atlanterhavets overflade findes en fantastisk og fortryllende verden, som alle har mulighed for at opdage, både nybegyndere og mere erfarne dykkere. Vi dykker i vidunderligt klart vand med erfarne instruktører. Hernede kan du opleve det vulkanske undervandslandskab og fiskelivet ved de Kanariske Øer. Dette er noget, alle bør opleve mindst én gang i livet.


På nogle af udflugterne har vi gæster af forskellig nationalitet, og der er måske ikke altid en dansktalende guide med. Udflugterne bliver dog altid gennemført på skandinavisk eller engelsk. Hvis for få personer har tilmeldt sig udflugterne, bliver de ikke gennemført. Der kan betales med kreditkort eller euro. Vær opmærksom på at drikkepenge ikke indgår i prisen, hvis ikke andet er angivet. Udflugtsprogrammet kan ændres under sæsonen – mere information og detaljer kan fås af guiderne, samt gennem velkomstmaterialet, som fås på bussen ved ankomst til Tenerife.

"Tag med på en udflugt på Tenerife og krydre din ferie med at opleve den skønne ø"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet
GOOGLE REMARKETING CODE