Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

San Miguel de Abona

"Pulserende ferieby med plads til alle"

San Miguel de Abona

På Tenerifes sydlige spids, ikke langt fra lufthavnen, finder du San Miguel de Abona. Dette er et roligt feriested, der for det meste appellerer til golfspillere, vandrere og de, der vil have det meste ud af naturen og komme lidt tættere på Tenerifes dagligdag. 

Transfer

Ca. 15 min til det første hotel.

Afstande

San Miguel de Abona-Santa Cruz 72 km
San Miguel de Abona-Los Gigantes 45 km
San Miguel de Abona-Costa Adeje 21 km
San Miguel de Abona-Los Cristianos 20 km 
San Miguel de Abona-Playa de las Americas 21 km
San Miguel de Abona-Callao Salvaje 29 km

Strande og badning

Strandene i området består af skarpe sten og klipper og er ikke egnet til badning. Der er omkring 21 km til den smukke strand Playa de las Americas.

Børnevenlighed 

Er man børnefamilie vil vi anbefale en køretur til fx Playa de las Americas, hvor du finder gode, børnevenlige strande og aktiviteter. 

Underholdning/forlystelser

San Miguel de Abona er omgivet af flot natur og indbyder derfor til gode, lange vandreture. I nærheden ligger fiskerbyen Los Abricos, som har en hyggelig havn med gode fiskerestauranter, der serverer hel frisk fisk og skaldyr. Og i San Blas-området er der et mindre udvalg af butikker, hyggelige tapasrestauranter og et par caféer.

Sport & aktiviteter

For dig, der ønsker at windsurfe, ligger der et populært område omkring 8 km væk fra San Miguel de Abona. Området er også velegnet, hvis du ønsker at spille golf.