Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Playa de las Américas

"Pulserende ferieby med plads til alle"

Playa de las Américas

I den sydlige del af øen er det mest populære og mest alsidige ferieområde, Playa de las Américas. Byen har været et populært feriemål siden 1960'erne og er stadig i top, som øens mest besøgte feriested. Det er et velorganiseret sted, der appellerer til de fleste. Her kommer du til at nyde solbadning, spise god mad, shoppe, danse og måske prøve lykken på nogle af byens kasinoer. 

Transfer

Ca. 25 min til det første hotel.

Afstande

Playa de las Americas-Santa Cruz 77 km
Playa de las Americas-Los Gigantes 28 km
Playa de las Americas-Costa Adeje 2 km
Playa de las Americas-Los Cristianos 2,5 km 

Strande og badning

Playa de las Américas syder med liv og aktiviteter, og omdrejningspunktet er oftest den kilometerlange strandpromenade, der forbinder Costa Adeje med Las Américas strande. I retning af Los Cristianos finder du den mest populære sandstrand, Las Vistas. Denne 'Blå Flag' strand er meget velegnet til handicappede pga. den gode adgang til havet. 

Børnevenlighed 

Langs den skønne strandpromenade finder du Playa del Camison, som er et dejligt område for børnefamilier. 

Underholdning/forlystelser

Blot 5 min. kørsel fra Play de las Américas ligger det det gigantiske vandland Aqualand. Her kan den aktive familie uden tvivl få mange timer til at gå. Der er mange restauranter i området, og uanset om du til det italienske eller spanske køkken, så er udvalget stort. 

Sport & aktiviteter

Play de las Américas byder på masser af vandsport, caféer, barer, restauranter og butikker af enhver art. Og der er også mange natklubber. For de aktive er der masser af aktiviteter til rådighed som golf, tennis, bowling, go-cart, vandsport, dykning og ridning.

 

GOOGLE REMARKETING CODE