Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Los Gigantes

"Roligt og charmerende feriested"

Los Gigantes

På Vesttenerife ligger det måske mest solsikre feriested, Los Gigantes. Det er et roligt og charmerende feriested omgivet af dramatiske og storslåede landskaber med stejle klipper og bjerge. Bebyggelsen nærmest klatrer op på de frodige skråninger, og hele byen er kuperet og har mange bakker. 

Transfer

Ca. 50 min til det første hotel.

Afstande

Los Gigantes-Santa Cruz 57 km
Los Gigantes-Playa de las Americas 28 km
Los Gigantes-Costa Adeje 25 km
Los Gigantes-Los Cristianos 29 km 
 
 

Strande og badning 

Strandene i Los Gigantes er dækket af mørkt lavasand fra øens vulkan, Tiede, og skaber en smuk kontrast til det krystalklare vand. For dem, der foretrækker swimming pools, er der også en offentlig saltvandspool (mod entré). 
 
 

Børnevenlighed 

Los Gigantes havn beskytter ret godt mod bølger, hvilket gør at vandet er forholdsvist lavt - de fleste dage er stranden derfor meget børnevenlig.
 
 

Underholdning/forlystelser 

Fra den lille lystbådehavn midt i centrum kan man dagligt tage med på sejlture og se det dramatiske landskab fra vandet. Hvis du er heldig, kan du se både hvaler og delfiner. I området omkring havnen er der mange hyggelige restauranter og barer. Ønsker du at spise på første klasse, finder du her en af øens tre Michelin-restauranter samt to, der er nævnt i Michelin Guiden.
 
 

Sport & aktiviteter 

Omkring Los Gigantes er der flere gode vandrestier af forskellig længder. Og kan du lide golf, ligger mesterskabsbanen Abama Golf kun ca. 10 km væk. 

 

GOOGLE REMARKETING CODE