Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Tenerife

Tourist Board of Gran Canaria

Godt at vide om Tenerife (Spanien)

De kanariske Øer er Spaniens sydligste region. Tenerife ligger mellem Afrikas vestkyst og Gran Canaria, med ca. 100 km mellem hinanden. Standarden her er gennemgående høj, både hvad hoteller, aktiviteter og restauranter angår. Da Kanarieøerne er en del af Spanien, gælder spansk lovgivning, og øgruppen er dermed også en del af EU. 


Sport & aktiviteter

Hvad sport og aktiviteter angår, er Tenerife pga. sin smukke natur meget populær til vandreture og trekking og ikke mindst golf. I de store feriebyer som Playa de las Américas og Los Gigantes samt i hovedstaden Santa Cruz kan du vælge i mellem et stort udvalg af shopping, forlystelser, restauranter og natklubber. 

 


 

Strandene 

Tenerife har et stort udvalg af strande, hvoraf de fleste af dem er kunstigt anlagt af sand fra Sahara. På øens vestkyst finder du Playa de la Arena, som er en af Tenerifes få naturlige og oprindelige strande. Playa de la Arena betyder ”Strand af sand”. Det er dog ikke bare en helt almindelig sandstrand, men en strand af sort, blødt lavasand. Stranden ligger i den lille by Playa la Arena, som med tiden er groet sammen med byerne Los Gigantes og Puerto Santiago. I retning af Los Cristianos finder du den mest populære sandstrand, Las Vistas. Denne 'Blå Flag' strand er meget velegnet til handicappede pga. den gode adgang til havet. I Playa de las Americas finder du den børnevenlige strand Playa del Camison, og i retning af Los Cristianos finder du øens mest populære sandstrand, Las Vistas. Denne 'Blå Flag' strand er meget velegnet til bl.a. handicappede pga. den gode adgang til havet. Tenerife er også meget mere end strande, sand og palmer. Under Atlanterhavets overflade findes en fantastisk og fortryllende verden, som alle har mulighed for at opdage, både nybegyndere og mere erfarne dykkere. 
 
 

Nattelivet 

Nattelivet er koncentreret og bedst i Playa de las Americas og Santa Cruz, hvor barer og klubber og restauranter ligger tæt på hinanden. 
 
 

Elektricitet 

220V. Adapter er ikke nødvendig. 
 


 

Befolkning og areal 

Tenerife har omkring 1 mio. indbyggere, hvilket gør den til den mest befolkede af De Kanariske Øer. Øens areal er 2057 km², hvilket svarer til Lolland, Falster og Møns areal tilsammen. 
 


 

Klima og temperaturer 

Tenerife kaldes for øen med det evige forår pga. sit klima. Den sydlige del er varmere og tørrere end den nordlige. Øen har et behagligt subtropisk klima med varme somre og milde vintre. 
MånedJanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec
Dag191920202123242525242221
Nat171717171820212222212018
Vand20 20 1919 19 20 21 22 24 24 23 21 

 
 

Tidsforskel 

Der er en tidsforskel på Tenerife -1 time i forhold til Danmark (og Spanien). Dvs. når klokken er 12 i Danmark, er den 11 på Tenerife. 
 
 

Flyvetid 

Fra København er flyvetiden omkring 5 timer. Transfer er ikke inkluderet i rejsens pris men skal tilkøbes under bestillingen. 
 

Valuta

I Spanien – og dermed på de Kanariske Øer – anvendes euro (€). Kursen til danske kroner ligger meget stabilt på omkring 7,40, dvs. 100 euro koster omkring 740 kroner. 
 
 

Kreditkort 

Alle internationale kreditkort kan anvendes på/i de fleste større hoteller, restauranter og butikker. Der er hæveautomater over det meste af øen. 
 
 

Mad & drikke 

Et enkelt måltid mad koster omkring 80 kr. eller 10 €. Frokost 65 kr./8,5 € og aftensmad fra 135 kr. /18 €  Der er et godt udvalg af barer og restauranter over det meste af øen. En øl koster fra 4 €, vand på flaske 2,5 € pr liter. 
 
 

Visum & pas

Visum er ikke påkrævet for danske statsborgere ved ophold kortere end 90 dage. For yderligere information, kontakt Spaniens ambassade i København på telefon +45 35 42 47 00. Du skal også kontakte ambassaden, hvis du rejser på andet end alm. dansk turistpas. 
 
 

Guideservice

I løbet af sæsonen vil der være rejseledere til rådighed på servicekontoret, via telefon og naturligvis i hoteller i henhold til de tider, der vil blive givet på rejsemålet. 
 
 

Infrastruktur (off. transport/billeje) 

Meget gode lokale forbindelser på øen. Det er nemt at bruge busser, og der er gode taxiforbindelser. Det er også nemt at leje en bil for en dag og kører rundt til de steder, man måske ikke lige så nemt kommer til. 

"God garanti for sol og varme"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet
GOOGLE REMARKETING CODE