Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Gran Canaria

Tourist Board of Gran Canaria

Udflugter Gran Canaria

Der er meget at opleve på Gran Canaria – lange sandstrande, spektakulær natur, fantastiske bjerge, hyggelige landsbyer og historiske steder i hovedstaden Las Palmas. 

På nogle af udflugterne har vi gæster af forskellig nationalitet, og der er måske ikke altid en dansktalende guide med. Dog bliver udflugterne altid gennemført på enten skandinavisk eller engelsk. Hvis for få personer har tilmeldt sig udflugterne, bliver de ikke gennemført. Der kan betales med kreditkort eller euro. Vær opmærksom på at drikkepenge ikke indgår i prisen, hvis ikke andet er angivet. Vi glæder os til at byde dig velkomme

Udflugtsprogrammet kan ændres under sæsonen – mere information og detaljer kan fås af guiderne, samt gennem velkomstmaterialet, som fås på bussen ved ankomst til Gran Canaria.

Bemærk, at vi i øjeblikket til vores gæster i Las Palmas desværre kun tilbyder udflugten Klassiske Tenerife.

Gran Canaria rundtur

Udforsk den smukke ø fra nord til syd. Se ved selvsyn de mange kontraster i dette lille kontinent, der er kendt for sine tre forskellige klimazoner. Vi besøger nogle af de smukkeste og mest iøjnefaldende landsbyer og kigger nærmere på øens unikke flora, bl.a. kaktus, eukalyptus -og mandeltræer. Turen byder også på et besøg på den berømte romdestilleri i Arucas. Her må du ikke gå glip af at smage deres honningrom. Frokost og lokal guide er inkluderet.

Voksen: Ca. 52,50 euro| Barn (0-1,99) gratis | Barn (2-10,99) ca. 26 euro


Nordlige Gran Canaria

Oplev nogle af de smukkeste steder på den nordlige del af Gran Canaria. I Las Palmas besøger vi den gamle bydel, Vegueta, hvor den første spanske koloni blev etableret i slutningen af 1500-tallet. Det var også her, at Christopher Columbus boede og påbegyndte sin rejse til det ukendte Amerika. Derefter tager vi til forretningsområdet i Triana. Uden for Las Palmas vil vi besøge en aloe vera-plantage, hvor du også får mulighed for at prøve nogle af produkterne og købe med hjem. Turen slutter med klassiske spanske tapas i en restaurant i skønne Guayadeque, hvor vi også skal besøge de berømte grotter, Guanche.

Voksen: Ca. 37 euro | Barn (0-1,99) gratis | Barn (2-10,99) ca. 27 euro

 

Klassiske Tenerife (heldagsudflugt)

Tag med på tur til Tenerife! Vi tager fra Agaete på Gran Canaria til Santa Cruz de Tenerife, hvor vi starter med at besøge øens største by Puerto de la Cruz. Derefter tager vi videre og ser La Esperanza, Miradores (foto stop) og Canadas del Teide. Turen afsluttes i Puerto de la Cruz, hvor der er mulighed for at shoppe og få noget at spise. Ruten kan ændres afhængigt af vejr. 

Voksen: Ca. 78 euro | Barn (0-1,99) 4 euro) | Barn (2-10,99) ca. 47 euro


Jeepsafari

Oplev sydlige Gran Canaria med jeep! Nyd en dag fyldt med smukke landskaber med skov, palmer, kløfter og damme. Vi besøger steder, hvor turister sjældent kommer. I løbet af dagen vil vi nyde en frokost i bjergene.

Voksen: Ca. 51 euro | Barn (0-1,99) gratis | Barn (2-10,99) ca. 36 euro
Afgang fra Las Palmas: tillæg 2 euro pr. person


Dykning

For dem, som ønsker at opleve Atlanterhavet under overfladen, er dette en tur for både begynderen og den erfarne dykker. Vi dykker i det helt klare vand og oplever den fantastiske undersøiske verden på helt tæt hold. Det er virkelig noget, som alle burde have mulighed for at opleve mindst én gang.

Ca. 75 euro (fra 6 år)

 

Vandland

Aqualand Maspalomas er den perfekte måde at bruge en dag i selskab med familien, kæresten eller vennerne! Her er der rig mulighed for at prøve alle parkens sjove forlystelser.

Voksen: Ca. 28 euro | Barn 0-2,99) gratis | Barn (3-4,99) ca. 10 euro | Barn (5-10,99) ca. 19 euro

 

Afrikat Bådtur

Nyd en dag på havet! Vi sejler i en mindre båd, som er med til at gøre turen hyggelig. Foruden rig mulighed for sol og badning, skal vi nyde udsigten over øens dramatiske vulkanske landskaber. Dette er en tur, vi varmt anbefaler. 

Voksen: Ca. 59 euro | Barn (0-1,99) gratis | Barn (2-11,99) ca. 39 euro


Kamelridning

Oplev de fantastiske sandklitter i Maspalomas fra kamelryg!

Voksen: Ca. 12 euro | Barn (0-2,99) gratis | Barn (3-11,99) ca. 8 euro 


"God garanti for sol og varme"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet
GOOGLE REMARKETING CODE