Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

San Agustín

San Agustín

San Agustin er et lille og roligt område, som er populært blandt skandinaviske turister. San Agustin var et af de første populære turistmål i løbet af 1960’erne, og den 670 m lange strand er det perfekte sted for familier. Bølgerne er mindre, og vandet er dermed perfekt til badning, aflslapning og snorkling. 

I San Agustín finder du shopping malls og en promenade med mange restauranter og barer/caféer, hvor du kan nyde et godt måltid med en dejlig udsigt over havet. Du bor både tæt på stranden, centrum og de mange restauranter. Gaderne i byen er ofte ensrettede og ikke særligt trafikerede.

Transfer

Ca. 25 min til det første hotel.

Afstande

San Agustín-Playa del Ingles 4 km
San Agustín-Meloneras 10 km
San Agustín-Puerto Rico 24 km
San Agustín-Mogan 30 km
San Agustín-Las Palmas 54 km
San Agustín-Lufthavn 29 km

Strande og badning

Playa de San Agustín er meget roligere end Playa de Inglés, og her kan du komme, hvis du vil have en afslappende dag på stranden. Denne del er også mere beskyttet mod vind og vejr og er perfekt til snorkling og sportsdykning. Stranden er 670 m lang, og der er en strandpromenade med flere barer og kaffehuse.

Børnevenlighed 

Dette er en stille og roligt område, som er dejligt for familier med børn. Der er nogle bakkede områder, men det er let at komme rundt. Der er ikke så meget trafik, og mange af gaderne er ensrettede. Stranden ligger tæt på en større vej, og indkøbscentre er hurtige at komme til, som fx det i centrum af San Agustín.

Befolkning

Omkring 3.000.

Underholdning/forlystelser

Der er mange restauranter i området, og er man til det italienske eller franske køkken, er udvalget stort.

Sport & aktiviteter

Der er ikke så meget vandsport i San Agustín, da området mere rolig og afslappet. Der er carting blot 10 min nord for San Agustín med to forskellige baner. I nærliggende Maspalomas er der også et vandland, en krokodillepark, en kaktuspark og ikke mindst Wild West-byen Sioux City.Se også

 

"Lille og roligt område - perfekt for børnefamilier"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet
GOOGLE REMARKETING CODE