Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico er en gammel fiskerby, som ligger i en dal mellem stejle bjergskråninger. I dag er byen et af de mest populære ferieområder på Gran Canaria. En af Gran Canarias smukkeste strande, Playa de Amadores, ligger kun 20 minutters gåtur fra Puerto Rico centrum. Puerto Rico byder på mange restauranter, barer og butikker. Aftnerne indbyder til gåture i lystbådehavnen. Området egner sig til alle aldersgrupper, da her er noget for en hver smag. Her er bl.a. gode muligheder for sportsaktiviteter. 

Afstande

Puerto Rico-San Agustín 24 km 
Puerto Rico-Meloneras 17 km
Puerto Rico-Maspalomas 19 km
Puerto Rico-Playa del Inglés 21 km 
Puerto Rico-Puerto de Mogan 10 km
Puerto Rico-Las Palmas 73 km
Puerto Rico-Lufthavn 49 km 

Transfer

Ca. 1 time

Strande og badning

Sandstranden ved Puerto Rico er 400 m lang og lavvandet. Områdets anden strand, Playa de Amadores, er en af øens smukkeste strande. Puerto Rico har desuden et stort offentligt poolområde med saltvand. 

Børnevenlighed 

Puerto Rico ligger i et bakket område med niveauforskelle, som kan være besværligt i forhold til mindre børn. Byen har fortove og det er nemt at bevæge sig rundt. I byens butikker kan man købe artikler til mindre børn såsom bleer og babymad. 

Underholdning/forlystelser

Puerto Rico har mange restauranter, barer og et livligt natteliv.

Sport & aktiviteter

Puerto Rico er en oplagt rejsemål for jer, der er vilde med vandsport. Her er rig mulighed for sejllads, windsurfing, snorkling og dybhavsfiskeri.  

Se også

 

"Nyd en ferie ved nogle af Gran Canarias bedste strande"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet
GOOGLE REMARKETING CODE