Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Playa del Inglés

Playa del Inglés

Playa del Inglés har været et populært feriemål siden 1960’erne. Playa del Ingles er berømt for sin imponerende sandstrand, som strækker sig over 8 km, når man medtager byerne San Agustín og Maspalomas. Her finder du fremragende faciliteter for børnefamilier, og stranden er også populær blandt unge på grund af de utallige muligheder for vandsportsaktiviteter. Adgang til stranden varierer noget, i nogle områder kan der være stejlt, mens du andre steder har direkte adgang fra vejen. Her finder du også nudiststrande. 

Playa del Inglés huser en del forskellige kulturelle arrangementer. Hvert år i december er der fx Pride-festival, og i centrum er der et stort udvalg af butikker, restauranter og mange barer og diskoteker. Playa del Ingles byder på Gran Canarias mest varierede natteliv, og du finder alt fra levende musik til dragshows.

Transfer

Ca. 25 min til det første hotel.

Afstande

Playa del Inglés - San Augustin 4 km 
Playa del Inglés - Meloneras 5 km 
Playa del Inglés - Puerto Rico 21 km 
Playa del Inglés - Mogan 27 km
Playa del Inglés - Las Palmas 55 km 
Playa del Inglés - Lufthavn 30 km

Strande og badning

Playa del Inglés er en af de mest berømte strande på de Kanariske Øer, og den er flankeret af strandene i San Agustín og Meloneras. Langs stranden kan du finde flere offentlige toiletter og brusere og også småbutikker, der sælger drikkevarer, is og snacks. Ved nogle steder af Playa del Inglés er der en del trapper ned til stranden, da området er bakket. Langs stranden er der en meget flot strandpromenade, Paseo Costa Canaria. Playa del Inglés grænser op til Maspalomas, og i dette område ligger der også en nudiststrand.

Børnevenlighed 

Det er nemt at komme rundt i Playa del Inglés. Der er ikke meget niveauforskel i selve byen, men fra nogle af vores hoteller kan der være mange trin ned til stranden. Kantstenene er ikke så høje, og der er heller ikke så meget trafik i området.

Befolkning

Omkring 7.500.

Underholdning/forlystelser

I Playa del Inglés er der mange restauranter og barer, og nattelivet er i højsædet. En gang årligt i maj måned afholdes også den lokale Pride Festival. Sport & aktiviteter Der er carting kun 10 minutter nord for San Agustín, hvor du finder to forskellige baner. I Maspalomas er der også et vandland, en krokodillepark, en kaktuspark og ikke mindst Wild West-byen Sioux City. 

Se også

 

"Byliv og badeferie"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet
GOOGLE REMARKETING CODE