Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Meloneras

Meloneras

På den sydligste del af Gran Canaria finder du den lille, elegante ferieby Meloneras. Næsten alt er bygget i løbet af de seneste 10-15 år, hvilket gør området moderne og overskueligt – og en tand mere luksuriøst.

Strandpromenaden strækker sig hele vejen til fyrtårnet i Maspalomas’ klitter, og langs den hyggelige promenade ligger de mere eksklusive spa-hoteller, designbutikker, fine og dejlige gourmetrestauranter, barer og et førsteklasses kasino. Stilen er moderne og præget af høj kvalitet.


Transfer

Ca. 25 min til det første hotel. 

Afstande

Meloneras - San Agustín 10 km 
Meloneras - Playa del Inglés 6 km 
Meloneras - Puerto Rico 18 km
Meloneras - Puerto de Mogan 24 km
Meloneras - Las Palmas 62 km
Meloneras - lufthavn 37 km

Strande og badning

Playa de Meloneras er en rolig og afslappende strand på øens vestlige side, og den er et must see, som den ligger omgivet af klitterne i Maspalomas. Spredt langs stranden kan du finde nogle småbutikker, hvor du kan få drikkevarer, samt nogle restauranter. Der er også offentlige toiletter og brusere.

Børnevenlighed 

Meloneras er et meget roligt område, der er ikke meget trafik og ingen store niveauforskelle. Det er et godt sted for familier, der ønsker en mere luksuriøs ferie. 

Underholdning/forlystelser

I Meloneras er der mange gode restauranter og barer. Dette er et mere "sofistikeret" område – også hvad restauranterne og barerne angår.

Sport & aktiviteter

Playa del Inglés er det store centrum for vandsport, og det ligger tæt ved. Der er også en aquapark 10 min. kørsel fra centrum. Der ligger to gode golfbaner her, og endnu flere i det nærliggende område. Der er carting blot 10 min. nord for San Agustín med to forskellige baner. I Maspalomas er der også et vandland, en krokodillepark, en kaktuspark og Sioux City: wild west-byen.Se også

 

"Luksuriøs og elegant"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet
GOOGLE REMARKETING CODE