Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Maspalomas

Maspalomas

I Maspalomas er atmosfæren afslappet og en smule mere eksklusiv. Området henvender sig specielt til børnefamilier, da strandene i Maspalomas er meget børnevenlige med masser af aktivitetsmuligheder. Her finder du lave bygninger og brede gågader, og forskellen er stor fra det til tider hektiske tempo i Playa del Inglés. Der er også indkøbsmuligheder og restauranter i Maspalomas, men hvis du ønsker mere fart og tempo, er det nemt at tage til Playa del Inglés med bus eller taxa.

Maspalomas er en dejlig badeby, som ikke blot byder på spektakulære sandklitter, strandpromenade, shopping og natteliv. Her finder man nemlig også selve symbolet for byen: Fyrtårnet Faro de Maspalomas. Fyret stammer fra 1890 og er placeret på den sidste del af den lange kyststrækning ind mod Maspalomas Oasis. Fyret viste vej for dampskibene, der sejlede mellem Afrika, Europa og Amerika. Fyrtårnet er 55 meter højt, og det tog 28 år at bygge det. I dag står fyrtårnet som et symbol for byen og er et yndet udflugtsmål for turister, der besøger Maspalomas. 
I Maspalomas finder du desuden flere fremragende golfbaner.


Transfer

Ca. 35 min til det første hotel.

Afstande

Maspalomas - San Agustín 7 km 
Maspalomas - Playa del Inglés 2 km 
Maspalomas - Meloneras 4 km
Maspalomas - Puerto Rico 20 km
Maspalomas - Puerto de Mogan 25 km
Maspalomas -Las Palmas 57 km
Maspalomas - lufthavn 32 km

Strande og badning

Maspalomas er kendt for de smukke bølgeformede klitter. Stranden er flere kilometer lang, og selv det til tider kan være blæsende her, er det en oplevelse alle nyder. Windsurfing og kiting er meget populært i området.

Børnevenlighed 

Dette er en stille og roligt område, der er godt for familier med børn. Der er vandland, forlystelsespark og kamelridning, der er perfekt til de mindste. 

Underholdning/forlystelser

Der er flere restauranter i området, og der er kun kort afstand til områder som Playa del Inglés og San Agustín. Sport & aktiviteter I Maspalomas finder du et vandland, en krokodillepark, en kaktuspark og Wild West-byen Sioux City med saloons, shows, barbeque og meget mere. Tag børnene med og prøv at ride på heste eller skyde med løst krudt.


Se også

 

"Afslappet og eksklusiv atmosfære"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet