Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Eller kontakt os på mail info@detur.dk. 

Lykien

Det mytiske Lykien

En rejse i Lykien er en mytisk rejse til lysenes land, til den gamle lykiske civilisation, som var en af de rigeste og mest mystiske regioner i Anatolien. I dette "Lysenes land", som det blev kaldt i Antikken, er de gamle byer nærmest forenet med naturen.

Byerne i det antikke Lykien lå på Teke-halvøen i Middelhavsområdet. Det antikke Lykien er omkranset mod syd af Middelhavet, mod vest af Karya og mod øst af Pamfylien. "Den lykiske Enhed", som bestod af 23 byer, blev bygget i midten af det første århundrede f. Kr. Denne enhed er den første demokratiske enhed i historien og har også været en kilde til inspiration for nutidens demokratiske system.

Demre: Den antikke by Myra er velkendt med dens grave, romerske teater og Skt. Nicholas-kirken bygget i den byzantinske tidsalder.

Dalyan: I Antikken mente man, at jo højere en grav lå, jo tættere kom den afdøde på Gud. Derfor er grave for konger og andre vigtige personer hugget ind i bjergene i Kaunos og nogle af de vigtigste symboler i Dalyan.

Efesos: Den antikke by, en af verdens store centre, har altid spillet en vigtig rolle inden for civilisation, videnskab, kultur og kunst gennem hele sin historie, der går tilbage til 4.000 f.Kr.

Jomfru Maria: Kirken, hvor Maria, mor til Jesus, tilbragte sine sidste år sammen med Skt. Hans (Yuhanna), er et pilgrimssted for kristne og betragtes også som et helligt sted for muslimer.

Pamukkale: Navngivet som Hierapolis i de tidligste tider er et levn fra den antikke by i Büyük Menderes-gravsænkningen i det ægæiske område. Dette naturlige vidunder omfatter havne, varmt kildevand mellem 35–100°C og består af kalksten og mineraler. Pamukkale er stadig kendt som det ældste helsebringende feriemål i historien.

På rejsen er der desuden mulighed for tilkøb af spændende udflugter og seværdighedsbesøg. 

Se dagsprogram Lykien Rundt fra Antalya

"Tag med på en uforglemmelig rundrejse til mytiske Lykien i Tyrkiets sydvestlige egne."

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • Enkelt
  • {{displayShort(LastMinuteListItem.ShortDate)}}
    • Flybillet
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-