Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kappadokien

Dag 1: Ankomst til Antalya

Deturs guide byder os velkommen i lufthavnen og følger os ud til busserne, som kører os til hotellet.

Dag 2: Antalya – Konya – Kappadokien

Vi har en lang køretur foran os, så derfor er der tidlig afgang mod Kappadokien via Konya (Det seldjukkiske Storriges hovedstad), som er verdenskendt som hjemsted for de Hvirvlende Dervisher. Messende poesi, rytmiske bevægelser og uafbrudt musik skaber en eufori, som ifølge de troende fremkalder en følelse af at svæve, af ekstase, af mystisk himmelflugt. Vi besøger det gamle kloster og Mevlanas grav*, som er lavet om til museum for pilgrimsrejsende.

Valgfri udflugt: Sama-show med de Hvirvlende Dervisher. Se priser her

Dag 3: Kappadokien (Göreme – Avanos – Çavusin)

Dagen begynder med en heldagsudflugt til Kappadokiens eventyrlige skorstensklipper, som ligner en ørkenplanet i en Hollywoodfilm. De gamle byer og landsbyer er perfekt tilpasset landskabet. En fascinerende samling kirker hugget i sten i Göreme-dalen* er under UNESCOs beskyttelse og er udsmykket med fantastiske freskoer. De ældste hulekapeller kan dateres tilbage til det 5. århundrede. Vi udforsker den historiske landsby Çavusin. Dagen afsluttes i Avanos, som er kendt for sin smukke keramik, der laves af rødt mudder fra flodlejet.

Valgfri udflugt: Varmluftsballon. En varmluftsballon er uden tvivl den mest spændende måde at opleve det dramatiske landskab i dette unikke område på. Se priser her

Valgfri udflugt: Hamam tyrkisk bad. Tyrkisk bad med sæbemassage (inkl. skrubning og peeling). Se priser her

Dag 4: Kappadokien (Uçhisar – Duedalen – Paçabagdalen )

Om morgenen besøger vi en veletableret tæppeskole. Tæppevævning er en helt unik kunst i Anatolien og har sine rødder i gamle traditioner. Det er en vigtig del af den lokale kultur. Vi følger væveprocessen fra produktet er under udvikling, og til det er færdigt, og derefter fortsætter vi rejsen til Uçhisar, som er den højest beliggende klippeborg i området. Herfra har vi en billedskøn udsigt over Duedalen (Uzun Dere). Herefter besøger vi Paçabagdalen, hvor vi kan se skorstensklipperne.

Valgfri udflugt: Tyrkisk Aften med tyrkisk folklore fra forskellige regioner samt mavedans og den unikke kappadokiske vin i grotterestaurant. Se priser her

Dag 5: Kappadokien – Karavanseraier – Antalya

Kappadokien er hjemsted for mystiske, underjordiske byer*. Vi udforsker en af disse utrolige, underjordiske labyrinter, og derefter besøger vi Silkevejens mest velbevarede karavanserai* af seldsjukkisk oprindelse fra det 13. århundrede. Karavanseraier fungerede som herberger langs vejen, hvor de rejsende og deres kameler kunne hvile ud efter en lang dags rejse. Rejsen fortsætter gennem de maleriske Taurusbjerge ved den tyrkiske riviera mod Antalya.

Dag 6: Antalya – Den gamle bydel

Antalya kaldes "Middelhavets Perle" og er den største provinsby langs den tyrkiske riviera. Man fascineres af den livlige marina og den maleriske gamle by med smalle stræder og farverige huse, der er hundreder af år gamle. Der vil være mulighed for at nyde udsigten over marinaen og at besøge en juveler og en læderbutik med tax-free shopping. 

Valgfri udflugt: Antalya Aquarium. Et af verdens største akvarier Se priser her

Dag 7: Fridag

Nyd en fridag på hotellet, hvor du kan fordøje rejsens mange indtryk.

Dag 8: Hjemrejse


*Entrébilletter

Valgfrie udflugter tilkøbes på destinationen. Se priser her  

Vigtige oplysninger:

Programmet for Rundrejsen i Kappadokien er vejledende og kan ændre sig på den enkelte rundrejse ift. fx vejrforhold. Det endelige program vil blive udleveret af rejselederen ved ankomst.

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • OneWay
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Flybillet
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-