Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rundrejser

Uforglemmelige rundrejser i Anatolien

Tag med Detur på uforglemmelige rundrejser i Anatolien – den vestlige del af Tyrkiet. Denne del af Tyrkiet var også kendt som Lilleasien og beboet af mange forskellige hellenske stammer som fx i Kappadokien. I løbet af middelalderen blev Anatolien gradvist besat af tyrkiske nomadestammer, som kom fra øst i områderne omkring Mongoliet, og de hellenske befolkninger blev gradvist tvunget vestpå mod Grækenland.

Tyrkiet er derfor et land fyldt med historie, myter og legender, hvor du kan genopleve tusindvis af års indholdsrig og betydningsfuld historie. Læg dertil nogle af verdens uforlignelige undere som skorstensklipperne i Kappadokien og du vil hurtigt få øjnene op for, at Tyrkiet er langt mere end sol, strand og hav.

Kom tæt på historien og de historiske steder, de stolte traditioner og ikke mindst den storslåede natur. I en uge rejser vi rundt med dygtige guider og moderne busser i nogle af de mest interessante områder. Du får overnatning i høj klasse, og du får garanteret mange nye oplevelser undervejs.

Tag på opdagelse i det Eventyrlige Kappadokien

"Tag på opdagelse i det eventyrlige Kappadokien"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet