Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Udflugter på Rhodos

Rhodos ligger smukt som en af de større græske øer blandt de Dodekanesiske øer tæt på Tyrkiets kyst. Øen byder på smukke strande, hyggelige byer og det er en oplagt mulighed at tage på bådtur rundt i det græske ø-hav.  

På nogle af udflugterne har vi gæster fra hele Norden, og der er måske ikke altid en dansktalende guide med, men alle vores guider taler skandinavisk eller engelsk. 

Programmerne nedenfor er eksempler på nogle af vores udflugter. På nogle af udflugterne har vi gæster af forskellig nationalitet, og der er måske ikke altid en dansktalende guide med. Hvis for få personer har tilmeldt sig udflugterne, bliver de ikke gennemført. 
 
Alle udflugter kan tilkøbes, når rejsen bookes. Alle udflugter kan desuden købes og betales lokalt til vores rejseledere med euro eller kreditkort. Priserne på udflugter fremgår ved bestilling af rejsen. Evt. entré, mad & drikke og drikkepenge er ikke inkluderet i prisen.

Bådtur (heldagsudflugt)

En dejlig dag dag på havet, hvor vi besøger nogle af øens fineste strande. Turen starter fra Mandraki-havnen i Rhodos by og sejler via den lille bugt Antony Quinn i Faliraki og sandstranden Tsambika til den fine strand i Stegna. Her kan man spise frokost på en af de mange tavernaer (indgår ikke i udflugtens pris). Herefter går turen tilbage via Afandou-stranden. Undervejs er der muligt at bade fra båden. 

Bådtur til øen Chalki (Heldagsudflugt)

Øen Chalki er en af de mindste af de De Dodekanesiske Øer. Den ligger ca. en time vest for Rhodos. Det er en lille charmerende ø, med næsten ingen biler, men med en del hyggelige tavernaer, som serverer god veltilberedt mad - gerne fisk og skaldyr. Vi besøger bl.a. byen Emborios, som ligger i en vig, hvor de pastelfarvede bygninger ligger op af bjergskråningen. Blandt øens seværdigheder er et fint klokketårn og ruinerne af et Apollontempel. Båden til Chalki  sejler ud fra Kamiros på Rhodos vestkyst. Man har ca. seks timer til rådighed på øen inden turen går hjem igen.

Bådtur til byen Lindos (heldagsudflugt)

Lindos ligger midt på Rhodos' østlige del. Den regnes for en af Rhodos’ smukkeste byer med sine små hvide huse og smalle stræder. Her kan man nyde den gyldne sandstrand, ride på æsel op til Akropolistemplet eller slentre rundt i de små gade, shoppe og nyde en frappé (iskaffe). Man har ca. tre timer til at gå på oplevelse i byen. Herefter går turen hjem igen via Tsambikastranden, hvor der er mulighed for at bade.
Båden sejler ud fra Mandraki-havnen i Rhodos by og rejsen til Lindros langs Rhodos’ østkyst tager ca 2,5 timer. 

Bådtur til øen Symi (heldagsudflugt)

Symi er en af de mindste af De Dodekanesiske Øer. Den ligger ca. 2 timers sejlads fra Mandraki-havnen i Rhodos by. Øen kendetegnes af sine farverige huse, mange tavernaer, klostre og kirker. Der er mulighed for at gå på opdagelse i de små stejle gader, som leder op til den antikke by Chora, hvor der er udsigt over området. Havnen summer af liv, men jo længere man bevæger sig væk herfra desto mere idyllisk og rolig bliver atmosfæren. Under besøget er der mulighed for at spise frokost, shoppe eller måske tage en taxabåd til en af de mange dejlige badestrande, som findes på øen. Øen er desuden kendt for sine badesvampe.

Bådtur til Marmaris i Tyrkiet (heldagsudflugt)

Tyrkiet og den charmerende havneby Marmaris ligger bare en times sejlads fra Rhodos. I havnen ligger træbåde side om side med moderne luksusyachts. Strandpromenaden, som strækker sig hele vejen til Icmeler, byder på et stort udvalg af restauranter, caféer og barer. I den gamle bydel kan man se et gammelt fæstningsværk fra 1500-tallet. Her finder man ligeledes det store basarområdet med arkader, der bugner af butikker og restauranter. 
Udflugten indeholder en bytur i bus som bl.a. standser ved en guldbutik, en turkish delight fabrikant, basarområdet og en læderfabrik. Man har desuden tre timer på egen hånd.
Husk pas! 

Byrundtur i Rhodos

På denne halvdagstur vil du opdage den velbevarede, middelalderlige by Rhodos. Vi kommer rundt på havnen Mandraki og ser de venetianske bygninger. Du får et fantastisk overblik fra toppen af Monte Smith, men du kommer også i detaljer ved Apollon-templet og det gamle amfiteater. Vi går gennem de brolagte gyder, over torve med springvand og gennem gårdhaver, der også fører os til den formiddable Johanitterborgen.

"Stejle stenskråninger, bjergtagende udsigter, sandstrande og turkisblåt vand"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Kun fly