Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Udflugter på Rhodos

Rhodos ligger smukt som en af de større græske øer blandt de Dodekanesiske øer tæt på Tyrkiets kyst. Øen byder på smukke strande, hyggelige byer og det er en oplagt mulighed at tage på bådtur rundt i det græske ø-hav.

På nogle af udflugterne har vi gæster fra hele Norden, og der er måske ikke altid en dansktalende guide med, men alle vores guider taler skandinavisk eller engelsk. 

Bådtur (heldagsudflugt)

En dejlig dag dag på havet, hvor vi besøger nogle af øens fineste strande. Turen starter fra Mandraki-havnen i Rhodos by og sejler via den lille bugt Antony Quinn i Faliraki og sandstranden Tsambika til den fine strand i Stegna. Her kan man spise frokost på en af de mange tavernaer (indgår ikke i udflugtens pris). Herefter går turen tilbage via Afandou-stranden. Undervejs er det muligt at bade fra båden.
 

Bådtur til øen Chalki (Heldagsudflugt)

Øen Chalki er en af de mindste af de De Dodekanesiske Øer. Den ligger ca. en time vest for Rhodos. Det er en lille charmerende ø, med næsten ingen biler, men med en del hyggelige tavernaer, som serverer god veltilberedt mad - gerne fisk og skaldyr. Vi besøger bl.a. byen Emborios, som ligger i en vig, hvor de pastelfarvede bygninger ligger op af bjergskråningen. Blandt øens seværdigheder er et fint klokketårn og ruinerne af et Apollontempel. Båden til Chalki  sejler ud fra Kamiros på Rhodos vestkyst. Man har ca. seks timer til rådighed på øen inden turen går hjem igen.
Pris: Voksen: ca. 43€ (ca. 325 kr.) og barn: ca. 21,5€ (ca. 175 kr.). 
 

Bådtur til byen Lindos (heldagsudflugt)

Lindos ligger midt på Rhodos' østlige del. Den regnes for en af Rhodos’ smukkeste byer med sine små hvide huse og smalle stræder. Her kan man nyde den gyldne sandstrand, ride på æsel op til Akropolistemplet eller slentre rundt i de små gade, shoppe og nyde en frappé (iskaffe). Man har ca. tre timer til at gå på oplevelse i byen. Herefter går turen hjem igen via Tsambikastranden, hvor der er mulighed for at bade.
Båden sejler ud fra Mandraki-havnen i Rhodos by og rejsen til Lindros langs Rhodos’ østkyst tager ca 2,5 timer.
Pris: Voksen: ca. 46€ (ca. 350 kr.) og barn: ca. 23€ (ca. 175 kr.). 
 

Bådtur til øen Symi (heldagsudflugt)

Symi er en af de mindste af De Dodekanesiske Øer. Den ligger ca. 2 timers sejlads fra Mandraki-havnen i Rhodos by. Øen kendetegnes af sine farverige huse, mange tavernaer, klostre og kirker. Der er mulighed for at gå på opdagelse i de små stejle gader, som leder op til den antikke by Chora, hvor der er udsigt over området. Havnen summer af liv, men jo længere man bevæger sig væk herfra desto mere idyllisk og rolig bliver atmosfæren. Under besøget er der mulighed for at spise frokost, shoppe eller måske tage en taxabåd til en af de mange dejlige badestrande, som findes på øen. Øen er desuden kendt for sine badesvampe.
Pris: Voksen: ca. 45€ (ca. 350 kr.) og barn: ca. 22,5€ (ca. 175 kr.).
 

Byrundtur i Rhodos

På denne halvdagstur vil du opdage den velbevarede, middelalderlige by Rhodos. Vi kommer rundt på havnen Mandraki og ser de venetianske bygninger. Du får et fantastisk overblik fra toppen af Monte Smith, men du kommer også i detaljer ved Apollon-templet og det gamle amfiteater. Vi går gennem de brolagte gyder, over torve med springvand og gennem gårdhaver, der også fører os til den formiddable Johanitterborgen.
 
Bemærk: Nogle udflugter kan tilkøbes, når rejsen bookes. Alle udflugter kan desuden købes og betales lokalt til vores rejseledere med euro, lokal valuta eller kreditkor (Visakort/Mastercard). Priserne på udflugter fremgår ved bestilling af rejsen. Priserne er vejledende og kan ændre sig løbende (ca. pris er fra april 2018). Bemærk, nogle af udflugterne kan have ekstra udgifter i form af fx entrébilletter eller frokost. Prisen for barn er som udgangspunkt 0-11 år, men det er vejledende og varierer alt afhængig af den specifikke udflugt.

"Stejle stenskråninger, bjergtagende udsigter, sandstrande og turkisblåt vand"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet