Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejsetips

På Rhodos, ligesom mange af de andre græske øer, der er en masse håndværk såsom læder, keramik, tekstiler og smykker. 

Der er også mange lækre delikatesser, som kan købes med hjem - for eksempel krydderier, olivenolie og honning. Der er rig mulighed for at købe badesvampe med hjem. Svampene gror i havet omkring Rhodos. 

Nogle gange vil man kunne forhandle om prisen på guld, sølv og læder. Andre varer har normalt faste priser.

Det bedste og største udvalg af shopping findes i Rhodos by. Der er alt fra markeder med mad, tøj og sko til eksklusive mærkevarebutikker. 

Gode spareråd fra vores guider på Rhodos 

Søg væk fra hovedstrøget. Det er langt billigere at søge til de små gadehjørner og spise gyros end at gå på restaurant. Og det smager ofte meget bedre og er mere hyggeligt på de små, lokale steder.  

Det er billigere at gå på Akropolis i Lindos som pensionist. Som +65 år med billede ID kan man komme ind for 3 euro – halv pris.

I den gamle bydel kan man forhandle priser i de små boder med souvenirs, specialiteter og tøj. Vær dog opmærksom på kopivarer. Langs havnen er der også boder hvor man bør prutte om prisen. På udflugt til Marmaris er der basar og prutten om prisen til den store guldmedalje. 

-Det koster 2 euro mere at telefonbestille taxa - praj fra gade eller taxaholdeplads. Der er tillæg på om aftenen.

Køb vand i rigtige supermarkeder frem for kiosken.

Hvis man kun er to personer er det ofte billigere at tage lokalbus frem for taxa på længere strækninger. Den åbne turistbus er en god mulighed for at se Rhodos by. En heldagsbillet koster 12 euro og en enkeltbillet 9.

"Stejle stenskråninger, bjergtagende udsigter, sandstrande og turkisblåt vand"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet
GOOGLE REMARKETING CODE