Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Maleme

Rejsemål Maleme

Fredelig landsby og afslappende atmosfære

Maleme ligger 16 km vest for Chania og hører under kommune i Platanias. Hovedvejen deler landsbyen i to – som den gør de fleste steder på vestkysten.

De fleste hoteller og nogle restauranter er placeret på strandsiden og de lokale bor som oftest på landsiden. På landsiden ligger Malemes vigtigste kirke og den lokalefolkeskole. Langs hovedvejen er der nogle få, mindre markeder og butikker, et større supermarked og et apotek. Her finder du også gode, lokale busforbindelser til Chania og Platanias med flere indkøbsmuligheder.

Aftentur på strandpromenaden

Maleme er en fredelig landsby væk fra de større skarer. Parallelt med det klare vand og stranden løber en promenade, der indbyder til en rolig aftengåtur langs kysten.Slap af på en træbænk ved havet, nyd den afslappende atmosfære og se, hvordan solen langsomt går ned bag Rhodopouhalvøen.

Maleme er ikke kun kendt for turismen om sommeren men også for sin historie, der daterer helt tilbage til den sene minoiske æra og op til 2. verdenskrig med slaget om Kreta.

Egnethed for bevægelseshæmmede personer

I Maleme er de fleste fortove, især ved hovedvejen gennem byen, blevet renoveret i de senere år. Byen ligger i fladt terræn og er fremkommelig både i centrum og på vejen langs stranden, hvor der er fortove. Vær dog opmærksom på, at på vestsiden af Maleme slutter fortovene, og bilerne kører hurtigt på hovedvejen. Derfor er denne vej ikke egnet for bevægelseshæmmede personer.

Har du lyst til at læse mere om rejser til Kreta? 

 

"Smukke torve, hyggelige caféer og børnevenlige sandstrande"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet