Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

OBS. Vi gør opmærksom på ændrede telefontider over jul og nytår:
24/12 - Lukket
25/12 - 10-13
26/12 - 10-16
31/12 - Lukket
01/01 - Lukket  

Kato Stalos

Kato Stalos fakta

Badning

Fin, bred, lavvandet strand med groft sand. På Kreta kan undervandsstrømme forekomme, og flag-system findes derfor på alle strandene. Udlejning af liggestole og parasoller koster ca. 50 kr. / dag for et sæt med to stole og en parasol.

Børnevenlighed

Smalle fortove og høje kantsten. Niveauforskelle kan forekomme. Meget trafik på hovedvejen der løber gennem byen. Mange restauranter er små og har ikke plads til større barnevogne så mindre paraply klapvogne foretrækkes. Fine lavvandede strande er egnede for børn.

Flyvetid

Omkring 4 timer fra Danmark.

Indbyggerantal

Beboere: Ca. 2000 mennesker. Turistsæsonen: Ca. 6000 mennesker / uge.

Trafikforbindelser

I nogle tilfælde er der skilte på, hvor bussen kører hen. Du bør dog altid lige spørge, hvor bussen kører hen. Regionale og lokale busser kører på hele øen. Lokal bus fra Chania og Platanias kører ca. hvert 20 minut og koster 2 €. Hovedbusstationen for længere ture ligger i Chania by. Taxier er udstyret med taxametre, som altid bør anvendes. Ved ankomst til hotellet vil der være et tillæg på omkring 3 € afhængig af om de er fanget på vejen eller ved taxiholdepladsen. Vejledende pris for taxa mellem Platanias og Chania ca. 20 € . Dobbelt takst om natten. For længere udflugter eller dagsture kan fast pris aftales. Der er taxachauffører, der kun kører udflugter.

Forlystelser

Nattelivet er temmelig stille i Chania. Men der findes et par barer og flere restauranter. For større udbud, er en tur til nærliggende Platanias eller Chania, som er kendt for sit livlige natteliv dag eller nat. Her er masser af restauranter, barer, natklubber og diskoteker for alle aldre og smag.

Shopping

Et lille udvalg af butikker findes i centrum. Her er det billigt at købe guld og sølv smykker, læder, krydderier, oliven-produkter (olie, sæbe osv.), lokale designervarer (tøj og sko).

Sport & aktiviteter

Langs strandene findes der mulighed for mange vandsportsaktiviteter, såsom jetski, faldskærm bag en båd, vandcykler og meget mere. Det aftales med cykelture, både organiseret og på egen hånd. Øen byder også på gode muligheder for vandreture på særlige vandrestier, dykning, gokart og bowling.

Transfer

Omkring 40 minutter fra lufthavnen til det første hotel.

At spise ude

Brød og kuvertafgift opkræves ofte ved bestilling. Et enkelt måltid koster omkring 75 kr., frokost, ca. 100 kr. middag ca. 180 kr. , en øl ca. 30 kr., aftappet vand omkring 6 kr. / liter.

Øvrigt

Gennem byen løber en trafikeret vej. For de hoteller, der er placeret på bjergsiden skal denne vej krydses. Børn bør ikke krydse vejen uden opsyn. Der er mange herreløse og omstrejfende katte i byerne og på hotellerne.

"Idyllisk badeby i smukke omgivelser, perfekt for familier og par"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • Enkelt
  • {{displayShort(LastMinuteListItem.ShortDate)}}
    • Flybillet
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-