Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Kreta

Hvilket sted passer dig?

PLATANIAS

 • Om stedet

  Platanias er det vestlige Kretas absolutte centrum, hvis man tæller antallet af besøgende skandinaver. Her er der liv til langt ud på natten. Her kan du kombinere shopping og god mad med dejlig sol og hav! På trods af sin størrelse, kan du også her opleve det virkelige Kreta.

 • Vand og strand

  Sammen med byen finder du strande, der varierer i både form og farve. Den mest børnevenlige strand, med lys og lavvandet sand, kan findes i den østlige del mod den nærliggende by Agia Marina. På stranden er der masser af muligheder for vandsport!

 • Natteliv og shopping

  I Platanias, kan du kombinere både shopping, vidunderligt natteliv og god mad. Det meste ligger langs hovedgaden, hvor de små butikker ligger side om side med restauranter. Nattelivet pulserer på strand-klubberne, hvor de nyeste internationale hits blandes med græske hits.

KATO STALOS

 • Om stedet

  En destination der ligger perfekt nær Chania. Et fredeligt og roligt badested for afslappende dage på stranden. Smukke omgivelser, god mad og spændende historie ligger klar til at blive udforsket i det omkringliggende område. Ideel for familier med børn.

 • Vand og strand

  Chania byder på en lang, bred, flad strand der består af sand og småsten. Stranden er ren og pæn og har et blåt flag. Der er brusere, restauranter, liggestole, parasoller og alt andet der er nødvendigt for at kunne slappe af og nyde ferien på stranden.

 • Natteliv og shopping

  I Chania er der ikke så mange barer og klubber, men her findes restauranter der har forskellig former for underholdning. Hvis du ønsker lidt mere liv kan du nødt tage ud til nogle af de større nærliggende byer som Platanias eller Chania.

AGIA MARINA

 • Om stedet

  En god kombination for dem, der ønsker en afslappende og oplevelsesrig ferie. Byen er velegnet til familier med børn, da vandet ved stranden er lavvandet, og der er et godt udvalg af butikker og restauranter samt en legeplads med hoppepuder og andre sjove ting!

 • Vand og strand

  Kysten ved Agia Marina er fantastisk med dejlige sandstrande. Den vestlige side, nær havnen i Chania er fuld af små bugter, hvor du kan bade. Den østlige del er lavvandet og børnevenlig. Langs stranden finder du alle de faciliteter, der bør findes på en velorganiseret strand.

 • Natteliv og shopping

  Der er masser af restauranter og barer, om aftenen kan du se en smuk solnedgang fra en hyggelig strand-café og lade tiden løbe ud i stilhed. Der er mange smukke og søde, håndlavede souvenirs til salg og i centrum er der en stor legeplads for børnene.

GERANI

 • Om stedet

  En stille og idyllisk lille by, hvis mile-lange strand er Kretas længste. Her kan du slappe af og nyde solen og tage en dukkert i fred og ro. Et ophold i Gerani og området omkring landsbyen får dig i kontakt med naturen og den mere traditionelle side af det vestlige Kreta.

 • Vand og strand

  Da stranden er både lang og bred, er der langt mellem liggestolene, hvilket gør opholdet på stranden endnu mere afslappende. Stranden i Gerani har blandet karakter, der spænder fra grå-groft sand eller brunlig-rød til småsten. Ingen muligheder for vandsport i området.

 • Natteliv og shopping

  Meget sparsomt udvalg af restauranter, barer og caféer. Tag en lokal bus eller taxa til Platanias, hvor der er større udbud eller tag til byen Chania der har fantastiske muligheder for shopping og et vidunderligt natteliv.

"Timian-duftende bakker, blinkende havbugter og et varmt folkefærd"

Bestil online

 • Fly & hotel
 • Flybillet
GOOGLE REMARKETING CODE