Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Agia Marina

Agia Marina fakta

Afstande

Agia Marina - Lufthavnen - 22 km
Agia Marina - Platanias - 1 km
Agia Marina – Gerani - 6 km
Agia Marina – Kato Stalos - 2 km

Badning

Lang, dejlig strand med groft sand. Den østlige del har en dejlig familievenlig, lavvandet strand. På Kreta kan undervandsstrømme forekomme, og flag-systemet er derfor på alle strandene. Udlejning af liggestole og parasoller koster ca. 50 kr. / dag for sæt med to stole og en parasol.

Børnevenlighed

Smalle fortove og høje kantsten. Niveauforskelle kan forekomme. Meget trafik på hovedvejen der løber gennem byen. For børn, egner den østlige del af Agia Marina sig bedst, hvor det er mere lavvandet. I centrum ligger en legeplads der bl.a. har hoppepuder, elbiler og minigolf.

Flyvetid

Omkring 4 timer fra Danmark.

Indbyggerantal

Beboere: Ca. 600 mennesker. Turistsæsonen: Ca. 4000 mennesker / uge.

Trafikforbindelser

I nogle tilfælde er der skilte på, hvor bussen kører hen. Du bør dog altid lige spørge, hvor bussen kører hen. Regionale og lokale busser kører på hele øen. Lokal bus fra Chania og Platanias kører ca. hvert 20 minut og koster 2 €. Hovedbusstationen for længere ture ligger i Chania by. Taxier er udstyret med taxametre, som altid bør anvendes. Ved ankomst til hotellet vil der være et tillæg på omkring 3 € afhængig af om de er fanget på vejen eller ved taxiholdepladsen. Vejledende pris for taxa mellem Platanias og Chania ca. 20 € . Dobbelt takst om natten. For længere udflugter eller dagsture kan fast pris aftales. Der er taxachauffører, der kun kører udflugter.

Forlystelser

I Agia Marina er underholdningsmulighederne begrænsede, men flere restauranter og barer tilbyder underholdning. For større udbud, tag en tur til det nærliggende Platanias, som er kendt for sit livlige natteliv - dag eller nat. Her er masser af restauranter, barer, natklubber og diskoteker for alle aldre og enhver smag. For familier med børn anbefales den dejlig legeplads i centrum af Agia Marina, hvor der er oppustelige puder, elbiler og andre sjove ting!

Shopping

Et lille udvalg af butikker findes i centrum, et større udvalg findes i Chania eller Platanias. Her er det billigt at købe guld og sølv smykker, læder, krydderier, oliven-produkter (olie, sæbe osv.), lokale designervarer (tøj og sko).

Sport & aktiviteter

Langs strandene findes der mange vandsportsaktiviteter, såsom jetski, faldskærm bag en båd, vandcykler og meget mere. Det aftales med cykelture, både organiseret og på egen hånd. Øen byder også på gode muligheder for vandreture på særlige vandrestier, dykning, gokart og bowling.

Transfer

Omkring 45 minutter fra lufthavnen til det første hotel.

At spise ude

Et meget stort udvalg af restauranter og barer. Brød og kuvertafgift opkræves ofte ved bestilling. Et enkelt måltid koster omkring 75 kr., frokost, ca. 100 kr. middag ca. 180 kr. , en øl ca. 30 kr., aftappet vand omkring 6 kr. / liter.

Øvrigt

Gennem byen løber en trafikeret vej. For de hoteller, der er placeret på bjergsiden skal denne vej krydses. Børn bør ikke krydse vejen uden opsyn. Der er mange herreløse og omstrejfende katte i byerne og på hotellerne.

"Smukke torve, hyggelige caféer og børnevenlige sandstrande"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • OneWay
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Flybillet
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-
GOOGLE REMARKETING CODE