Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Gerani

Gerani udflugter

Udflugt til Elafonissi

Tag med på en naturskøn rejse, der går gennem maleriske landsbyer, ned mod sydvest og ud til en af Kretas smukkeste strande. 

På vejen stopper vi ved Elos – en smuk gammel landsby, der er omgivet af kastanje- og platantræer og ferskvandskilder, der løber gennem byen. I Elos’ centrum er der små caféer, hvor du kan benytte lejligheden til at nyde noget koldt at drikke eller en lokal specialitet i skyggen af de høje træer. 

Vi fortsætter derefter rejsen mod Elafonissistranden og den lille ø, der ligger adskilt fra fastlandet af et lavvandet stykke vand. Det hvide og lyserøde sand giver en tropisk effekt, og her nyder vi øjeblikket i et lille hjørne af paradis. Stranden er meget lavvandet og derfor meget børnevenlig, og vandet bliver tidligt på sæsonen lunt nok til at bade i. 

Gennem Samaria-kløften

Vi ankommer tidligt om morgenen til Omalos-plateauet, der ligger 1000 meter over vandets overflade – her begynder vores eventyr. At krydse Samaria-kløften er mere et eventyr end en udflugt. Kløften er den længste i Europa og løber 18 km gennem storslåede bjerge for at munde ud ved Kretas sydkyst i det Libyske Hav. Natur- og dyrelivet findes ikke andre steder. 

Der, hvor kløften ender, ligger landsbyen Agia Romeli. Her kan du tage en pause, tage en dukkert i havet og nyde noget køligt at drikke, før det er tid til at tage båden til Chora Sfakion. Her venter busserne på os for at køre os tilbage. Det anbefales at have skridsikkert og ordentligt fodtøj på til udflugten. 

Paradisøen Gramvousa

Gramvousa er en utrolig smuk, ubeboet ø med fine sandstrande på Kretas nordvestlige spids. Vi sejler med båd langs den kretensiske kyst. Under sejlladsen kan du se det geologiske fænomen kaldet "Skæve Kreta", hvor det ser ud som om, øen rejser sig fra havet i vest men er ved at drukne i øst. 

Vi fortsætter videre til Balos-lagunen, som med sine uberørte sandstrande og krystalklare vand er et paradis for solbadere. Desuden skal vi se på den befæstede ø Gramvousa. Omgivet af bjerge og klipper og endeløst azurblåt hav er dette et fascinerende sted. 

Paladset i Knossos & Heraklion, Kretas hovedstad

Man kan ikke sige, man har været på Kreta uden at have besøgt det minoiske palads i Knossos! Denne historiske plads er over 4.000 år gammel, og her ligger to fantastiske paladser bygget i den yngre stenalder. Besøg den berømte tronsal, hør om verdens første træk-og-slip-toilet og se freskoer, der skildrer Liljeprinsen af Kreta. Hver sten tyder på, at en stor civilisation har levet på dette sted. 

Efter besøget i Knossos fortsætter vi til byen Heraklion. Heraklion er hovedstaden på Kreta og en af Middelhavets mest fascinerende og pulserende storbyer. Byen er fuld af steder at gå på opdagelse i. Med de igangværende arkæologiske bestræbelser på at åbne det vidunderlige middelalderlige centrum, fortæller byen os om en fortid fuld af historie og store begivenheder, der afspejler sin position som mødested for tre kontinenter. I byen kan du gå på shopping, drikke kaffe eller besøge det arkæologiske museum. 

Krydstogt til øen Souda 

Dette er en afslappende dag på vandet omkring den største naturlige havn i Middelhavet, og en af de største i verden. Denne sejltur er ideel til at supplere din solbrune farve og beundre seværdighederne i Souda Bay. Besøg den lille ø Souda og beundr den venetianske fæstning. Svøm i det klare blå vand og udforsk huler i bugten alt mens du slapper af om bord. Kan varmt anbefales! 

Santorini

Sort sand, hvide bygninger og det dybe blå hav er de farver, der byder dig velkommen, når skibet nærmer sig Santorini. Ingen anden ø kan sammenlignes med den vilde skønhed på denne vulkanske ø. Den intense karakter og unikke fascination af denne ø er berusende. Udsigten fra kanten af vulkanen vil du huske længe efter, besøget er overstået. Udflugten finder sted på egen hånd.

"Slap af og nyd solen i rolige omgivelser på kretas længste strand"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • OneWay
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Flybillet
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-
GOOGLE REMARKETING CODE