Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh udflugter

Her finder du en masse eksempler på nogle af vores udflugter i Sharm el Sheikh. Udvalget er endnu større på rejsemålet, hvor du også bestiller og betaler, hvis du ønsker at deltage. Hvis du ønsker flere detaljer, kontakter du blot vores rejseledere på stedet.

Heldagstur til Cairo

Med bl.a. Det egyptiske Museum og Tutankhamons skatte og pyramiderne
Cairo er en af verdens største og mest imponerende byer. Omkring en times flyvetur fra Sharm el Sheikh kan du opleve de mægtige pyramider på Giza-plateauet i udkanten af byen, hvor du kan se det eneste af oldtidens syv vidundere, der står endnu. Vi ser også den gådefulde sphinx, der troner foran Kefren-pyramiden, den næststørste pyramide. Udflugten går selvfølgelig også til det berømte egyptiske museum, som blandt mere end 100.000 genstande fra det gamle Egypten også huser barnekongen Tutankhamons fantastiske guldskatte.

Information: Børn under 2 år får ikke eget sæde på flyet. Frokost er inkluderet, men du skal selv betale for drikkevarer. Afhentning på dit hotel. Turen tager ca. 15 timer (der kan være ventetid for flyrejsen til/fra Sharm el Sheikh).

I turen er inkluderet: Transport, guide, frokost, entré til Giza-plateauet og det Egyptiske Museum. Turen inkluderer ikke: Drikkevarer, entré til pyramiderne, bådmuseet ved pyramiderne, mumieudstillingen på det Egyptiske Museum samt eventuelle drikkepenge til chauffør og lokalguide.

Heldagstur til Luxor

Med bl.a. Kongernes Dal, Karnak-templet og Dronning Hatshepsuts dødetempel.
Tag med til Luxor og oplev en tredjedel af verdens arkæologiske udgravninger fra oldtiden, hvoraf de mest imponerende er Karnak-templet på Luxors østbred, Kongernes Dal på Vestbredden og Dronning Hathshepsuths terrassetempel. Luxor har cirka en million indbyggere. Den rummer både de fattige egyptere, der arbejder på sukkerrørsmarkerne og lever i huse af mudder fra Nilen – og de rige egyptere, der bor i store huse og bl.a. lever af turismen. Udover de store kontraster vil du også opleve spændende og fascinerende seværdigheder i byen - som bl.a. det store Karnak-tempel, som stadig er det største og mest imponerende tempel, der nogensinde er bygget. På vestbredden findes Kongernes Dal, hvor faraoer og konger fra det 18. til det 21. dynasti blev begravet. Dalen blev benyttet som gravplads fra år 1.500 f.Kr. til år 1.000 f.Kr., hvor de gamle faraoer lod sig begrave i imponerende gravkamre med utallige inskriptioner og hieroglyffer på væggene. Der er i alt fundet 62 kongegrave, hvor kun en enkelt har undgået gravrøvere. Den eneste, som er fundet uåbnet, er Tutankhamons grav, som blev fundet i 1922. Skattene fra denne grav kan man i dag opleve på det Egyptiske Museum i Cairo.

Information: Børn under 2 år får ikke eget sæde på flyet. Frokost er inkluderet, men du skal selv betale for drikkevarer. Afhentning på dit hotel. Turen tager ca. 14 timer (der kan være ventetid for flyrejsen til/fra Sharm el Sheikh).

I turen er inkluderet: Transport, guide, frokost (ekskl. drikkevarer), entré til Karnak-templet, Kongernes Dal og Dronning Hathshepsuths terrassetempel. Turen inkluderer ikke: Drikkevarer og eventuelle drikkepenge til chauffør og lokalguide.

Solopgang på Mosesbjerget

Flot tur til de morgenfriske. 
Se solopgangen over Sinai-ørkenen på en utrolig tur til det sted, hvor Moses modtog de 10 bud, og besøg Sankt Katharinas Kloster. Se solen stå op over den fantastiske Sinai-ørken på denne natlige udflugt til Sinaibjerget, hvor Moses modtog de 10 bud. Vi kører i bus fra Sharm til Sinaibjergets fod, hvor vi går i Moses’ fodspor op til toppen i ca. 2.285 meters højde. På turen tilbage stopper vi ved 7-tiden om morgenen ved Skt. Katharina-klostret, der blev bygget mellem 527 og 565 e.Kr. og regnes for at være det ældst-fungerende kloster i verden. Du får mulighed for at udforske kapellet i den græsk-ortodokse kirke, som bl.a. huser mosaikken med Kristi forklaring eller Forklarelsen på bjerget. Stedet betragtes som helligt for både kristendommen, jødedommen og islam.

I turen er inkluderet transport, entré, guide. Medbring selv drikkevarer og snacks. Turen inkluderer ikke: Drikkevarer og eventuelle drikkepenge til chauffør og lokalguide.

Beduinaften med middag

En udflugt for både børn og voksne
Oplev solnedgangen fra kamelryg i ørkenen og nyd en middag hos beduinerne. På vores beduinaften kommer du tæt på den smukke og barske natur i ørkenen og på det folk, som i generationer har levet deres liv i ørkenen - nemlig beduinerne. Du bliver afhentet på dit hotel, og turen tager ca. 6 timer. På denne udflugt kører vi ud til en beduinlandsby, der ligger et stykke uden for Sharm el Sheikh, hvor du kan opleve den betagende solnedgang over bjergene i Sinai fra kamelryg. Beduinerne tager os nemlig på en ridetur gennem ørkenen, og vi ender ved en teltlejr, hvor vi spiser et mindre festmåltid tilberedt på grillen, mens vi sidder på tæpper i sandet. En sjov og hyggelig udflugt velegnet for både børn og voksne.

Om eftermiddagen har du mulighed for at udforske ørkenen omkring lejren eller lade dig underholde af beduinernes indslag med musik og lokal dans. Endelig kan du efter solnedgang nyde den helt særlige og klare stjernehimmel over Sinai-ørkenen. Husk at medbringe lange bukser og en varm trøje. Vi er tilbage i Sharm el Sheikh tidligt på aftenen.

I turen er inkluderet: Transport, guideservice, ridetur på kamel og middag hos beduinerne.

Ras Mohamed

Et fantastisk eventyr.
Når du er på ferie i Sharm, skal du unde dig selv den oplevelse at tage en tur ud i Ras Mohamed National Park - en oplevelse for livet.  Kan du lide farvestrålende fisk og koraller i alle regnbuens farver, så er Ras Mohamed det perfekte sted at både dykke og snorkle. Vi stopper ved to forskellige snorkleområder.

Du bliver afhentet om morgenen på dit hotel i Sharm el Sheikh og kørt til havnen, hvor en båd venter på dig. Undervejs mod Ras Mohamed kan du nyde den bemærkelsesværdige ørkennatur over vandet. Vi laver stop ved to forskellige snorkleområder, hvor en erfaren guide vil ledsage dig ved de koralrev, hvor du kan se et righoldigt udvalg af farverige fisk. Vand og sodavand vil være tilgængeligt under hele bådturen, og vi serverer også en dejlig, frisklavet frokost for dig om bord. Husk at medbringe pas.

I turen er inkluderet: Transport og bådtur, snorkle-guide, frokost samt drikkevarer om bord på båden. Turen inkluderer ikke: Eventuelle drikkepenge til chauffør og lokalguide samt mandskab på båden.

Ovenstående er eksempler på nogle af vores udflugter, som du bestiller og betaler lokalt. Priserne er ca priser pr. person og kan ændre sig i løbet af sæsonen. På nogle af udflugterne vil vi have gæster af forskellige nordiske nationaliteter, og der kan derfor ikke altid garanteres dansktalende rejseleder. Hvis for få personer har tilmeldt sig en udflugt, vil den ikke blive gennemført. For detaljerede priser og oplysninger kan du kontakte vores lokale rejseledere. 


"Egyptens dykkerparadis"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet
GOOGLE REMARKETING CODE