Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sharm el Sheikh

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Udflugter i Sharm el Sheikh

Her finder du eksempler på nogle af vores udflugter i Sharm el Sheikh, herunder heldagstur til Cairo eller bådtur til Ras Mohamed med mulighed for snorkling eller dykning i Rødehavet. Udvalget er endnu større på rejsemålet, hvor du også bestiller og betaler, hvis du ønsker at deltage. Hvis du ønsker flere detaljer, kontakter du blot vores rejseledere på stedet.  


Heldagstur til Cairo med fly

Med bl.a. det Egyptiske Museum og Tutankhamons skatte samt pyramiderne
Cairo er en af verdens største og mest imponerende byer. Omkring en times flyvetur fra Sharm el Sheikh kan du opleve de mægtige pyramider på Giza-plateauet i udkanten af byen, hvor du kan se det eneste af oldtidens syv vidundere, der står endnu. Vi ser også den gådefulde sphinx, der troner foran Kefren-pyramiden, den næststørste pyramide. Udflugten går selvfølgelig også til det berømte egyptiske museum, som blandt mere end 100.000 genstande fra det gamle Egypten også huser barnekongen Tutankhamons fantastiske guldskatte.

Information: Børn under 2 år får ikke eget sæde på flyet. Frokost er inkluderet, men du skal selv betale for drikkevarer. Afhentning på dit hotel. Turen tager ca. 15 timer (der kan være ventetid for flyrejsen til/fra Sharm el Sheikh). HUSK pas.
 
I turen er inkluderet: Transport, guide, frokost, entré til Giza-plateauet og det Egyptiske Museum.
Turen inkluderer ikke: Drikkevarer, entré til pyramiderne, bådmuseet ved pyramiderne, mumieudstillingen på det Egyptiske Museum samt eventuelle drikkepenge til chauffør og lokalguide.
Pris: Voksen: ca. 220 € (ca. 1650 kr.) og barn: ca. 200 € (ca. 1500 kr.).

 

Beduinaften med middag

En udflugt til Sinai-ørkenen for både børn og voksne
Oplev solnedgangen fra kamelryg i ørkenen og nyd en middag hos beduinerne. På vores beduinaften kommer du tæt på den smukke og barske natur i ørkenen og på det folk, som i generationer har levet deres liv i ørkenen - nemlig beduinerne. Du bliver afhentet på dit hotel, og turen tager ca. 6 timer. På denne udflugt kører vi ud til en beduinlandsby, der ligger et stykke uden for Sharm el Sheikh, hvor du kan opleve den betagende solnedgang over bjergene i Sinai fra kamelryg. Beduinerne tager os nemlig på en lille ridetur gennem ørkenen, og vi ender ved en teltlejr, hvor vi spiser et mindre festmåltid tilberedt på grillen, mens vi sidder på tæpper i sandet. En sjov og hyggelig udflugt velegnet for både børn og voksne.
Husk at medbringe lange bukser og en varm trøje. Vi er tilbage i Sharm el Sheikh tidligt på aftenen.
I turen er inkluderet: Transport, guideservice, ridetur på kamel og middag hos beduinerne.
Pris: Voksen: ca. 35 € (ca. 275 kr.) og barn: ca. 20 € (ca. 150 kr.).

 

Bådtur til Ras Mohamed

Et fantastisk eventyr under havets overflade
Når du er på ferie i Sharm, skal du unde dig selv den oplevelse at tage en tur ud i Ras Mohamed National Park - en oplevelse for livet.  Kan du lide farvestrålende fisk og koraller i alle regnbuens farver, så er Ras Mohamed det perfekte sted at både dykke og snorkle. Vi stopper ved to forskellige snorkleområder.
 
Du bliver afhentet om morgenen på dit hotel i Sharm el Sheikh og kørt til havnen, hvor en båd venter på dig. Undervejs mod Ras Mohamed kan du nyde den bemærkelsesværdige ørkennatur over vandet. Vi laver stop ved to forskellige snorkleområder, hvor en erfaren guide vil ledsage dig ved de koralrev, hvor du kan se et righoldigt udvalg af farverige fisk. Vand og sodavand vil være tilgængeligt under hele bådturen, og vi serverer også en dejlig, frisklavet frokost for dig om bord. Husk at medbringe pas.
 
I turen er inkluderet: Transport og bådtur, snorkeludstyr, guide, frokost samt drikkevarer om bord på båden.
Turen inkluderer ikke: Eventuelle drikkepenge til chauffør og lokalguide samt mandskab på båden.
Pris: Voksen: ca. 35 € (ca. 300 kr.) og barn: ca. 20 € (ca. 150 kr.). Ekstra: Introdykning ca. 25 € (ca. 200 kr.) og dykning ca. 45 € (ca. 350 kr).


Quad Safari

Oplev Sinai-ørkenen fra en Quad Bike
Oplev Sinai-ørkenen fra et andet perspektiv, og forlad Rødehavet for en stund, på en 4-timers Quad Bike tur i det gyldne ørkensand, der gemmer sig i Sharm el Sheikhs bagland.
I turen er inkluderet: Transport og egen Quad Bike.
Pris: Voksen: ca. 25 € (ca. 200 kr.).
 

Byrundtur med shopping

Guidet rundtur i Sharm el Sheikh
Følg os på en guidet tur rundt i Sharm el Sheikh, hvor du undervejs får praktiske tips, som du kan bruge under din ferie. Vi besøger flere seværdigheder og stifter bekendtskab med den egyptiske kulturarv. Vi besøger også de gamle gader og stræder i byen. 
I turen er inkluderet: Transport og guide.
Pris: Voksen: ca. 10 € (ca. 75 kr.), barn: gratis op til 11 år. 
 
Ovenstående er eksempler på nogle af vores udflugter, som du bestiller og betaler lokalt. Priserne er ca. priser pr. person og kan ændre sig i løbet af sæsonen. På nogle af udflugterne vil vi have gæster af forskellige nordiske nationaliteter, og der kan derfor ikke altid garanteres dansktalende rejseleder. Udflugterne gennemføres på skandinavisk eller engelsk. Hvis for få personer har tilmeldt sig en udflugt, vil den ikke blive gennemført. For detaljerede priser og oplysninger kan du kontakte vores lokale rejseledere.