Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Sahl Hasheesh

"Velkommen til et afslappende ophold med masser af sol og badning.

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Udflugter i Sahl Hasheesh

Her finder du en masse eksempler på nogle af vores udflugter i Sahl Hasheesh og Hurghada. Udvalget er endnu større på rejsemålet, hvor du også bestiller og betaler, hvis du ønsker at deltage. Hvis du ønsker flere detaljer om udflugterne, kontakter du blot vores rejseledere på stedet.

Heldagstur til Cairo med bus

Med bl.a. Det egyptiske Museum og Tutankhamons skatte, pyramiderne og sfinksen. 
Cairo er en fascinerende by. På denne heldagstur kan du få en lille fornemmelse af metropolen, men hovedpunkterne er helt klart besøget på Det egyptiske Museum. Her skal vi kigge nærmere på de fantastiske skatte, der blev fundet i 1923 i Tutankhamons grav i Kongernes Dal. 
Dernæst går turen til Giza-plateauet, hvor det kæmpestore pyramidekompleks, der omfatter ni pyramider, ligger. De tre største er opkaldt efter faraoerne Kheops, Khefren og Mykerinos, og man mener, at dette enorme byggeri har taget ca. 100 år tre tusinde år fvt. Samme sted ligger også den gådefulde sfinks. Prisen inkluderer bl.a. kørsel i bus med air-con, entréer som nævnt i programmet, frokost (ekskl. drikkevarer) samt dansktalende rejseleder. Turen bestilles lokalt. Der er afgang ca. kl. 01-02 fra hotellet med tilbagekomst ved 21-22-tiden. På tilbagevejen stopper vi ved Burger King el. lign. (ikke inkluderet).

Priser fra Hurghada/Sahl Hasheesh (tillæg 5 euro pr. person fra El Gouna/Makadi Bay):
Voksen: Ca. 80 euro | Barn (0-1,99): Gratis | Barn (2-11,99) ca. 40 euro.
Med fly er det lettere til at komme til Cairo og foregår i en mindre gruppe. Prisen er ca. 240 euro pr. person. 

Heldagstur til Luxor

Med bl.a. Kongernes Dal, Karnaktemplet og Dronning Hatshepsuts dødetempel.
Luxor ligger ved Nilen ca. 280 km sydvest for Hurghada. Byens navn kommer af det arabiske ord for borg eller palads, al-quşŭr, som så er blevet til Luxor. 
I Luxor besøger vi det største tempelkompleks i Egypten, Karnaktemplet, som fylder et areal på 80.000 m2. Byggeriet blev påbegyndt i det 16. årh. fvt., og ca. 30 faraoner gav deres bidrag til bygningen, hvilket har resulteret i, at templet nåede en størrelse, en kompleksitet og en forskelligartethed, der ikke ses andetsteds. 
Vi besøger også Hatshepsuts dødetempel, gravene i Kongernes Dal samt de to Memnon-kolosser, der stadig i dag ser ud til at vogte adgangen til Nilens vestbred. Prisen inkluderer bl.a. kørsel i bus med air-con, entréer som nævnt i programmet, frokost (ekskl. drikkevarer) samt dansktalende rejseleder. Turen bestilles og betales lokalt. Der afgang ca. kl. 04-05 fra hotellet med tilbagekomst ved 21-22-tiden.

Priser fra Hurghada/Sahl Hasheesh (tillæg 5 euro pr. person fra El Gouna/Makadi Bay):
Voksen: Ca. 75 euro | Barn (0-1,99): Gratis | Barn (2-11,99) ca. 40 euro 

Hurghada 5-timers bytur

Udforsk de forskellige bydistrikter bl.a. med besøg i den gamle bydel og fiskemarkedet.
Opdag de forskellige distrikter i Hurghada på denne byrundtur. Vi besøger den traditionelle, gamle by og den nye, modene by. Vi kigger nærmere på den oprindelige by, hvor fiskerne bor, samt bådbyggeren, der både bygger nyt og restaurere. Vi besøger også byens ældste koptiske kirke og en moské, hvor vi hører mere om islam, den største religion i Egypten. Turen slutter på frugt- og grøntsagsmarkedet, hvorefter vi kører tilbage til hotellerne. Prisen inkluderer bl.a. transport i bus med air-con, dansktalende rejseleder og entréer.

Priser fra Hurghada/Sahl Hasheesh (tillæg 5 euro pr. person fra El Gouna/Makadi Bay):
Voksen: Ca. 10 euro | Barn (0-5,99): Gratis | Barn (6-11,99) ca. 0 euro 

Dagstur til Orange Bay

Afslapning og snorkling på Orange Bay – en af de mange øer ud for Hurghada
Vi henter dig på dit hotel og sejler derefter ud til en af de mange små øer ud for kysten. Er vi heldige, støder vi forhåbentligt på en af de delfinflokke, der holder til i disse farvande. 
Orange Bay er en af de større øer med dejlige strande og masser af små koraltoppe tæt ved kysten. Vel ankommet får du din egen solseng og en parasol, så er det ellers tid til at slappe af. Du kan tage din maske og snorkel (inkluderet) og selv tage på opdagelse. Men da de bedste koralrev ligger en smule længere ude, sejler vi også en tur derud, så du kan få opdaget så meget af Rødehavet som muligt. 
Vi spiser frokostbuffet på Orange Bay (inkluderet). Du vil være tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen. Prisen inkluderer bl.a. transfer hotel/havn, båd, frokostbuffet (ekskl. drikkevarer), maske og snorkel samt turguide. Turen bestilles og betales lokalt.

Priser fra Hurghada/Sahl Hasheesh (tillæg 5 euro pr. person fra El Gouna/Makadi Bay):
Voksen: Ca. 45 euro | Barn (0-5,99): Gratis | Barn (6-11,99) ca. 25 euro.

Ørkensafari på quad-bikes

Tretimers hæsblæsende formiddagstur ud i ørkenen
Vi henter dig på hotellet i bus og kører ud til quad-centret, hvor du får undervisning i håndteringen af den lille firhjulede knallert. Herefter kører vi på quad-bikes i ca. en time ud i ørkenen til en beduinlandsby, hvor vi slapper af og får en tår vand eller te. Er du frisk, vil der her mulighed for at ride en lille tur på kamel. 
Vi kører på quads tilbage til centret og derefter i bus tilbage til dit hotel omkring ved 12-tiden. Prisen inkluderer bl.a. transfer hotel/quad center, quad bike samt undervisning, vand/te i beduinlandsby og engelsktalende turguide. Turen bestilles og betales lokalt.

Priser fra Hurghada/Sahl Hasheesh (tillæg 5 euro pr. person fra El Gouna/Makadi Bay):
Voksen: Ca. 25 euro (minimumsalder 16 år) 

Snorkeltur til Dolphin Reef

Tag med ud på havet og mød nogle af Rødehavets farverige beboere.
Vi henter dig på dit hotel og tager dig med ud på en fantastisk bådtur i Rødehavet, hvor du har mulighed for masser af timer med sol, svømning, snorkling og prøvedyk. Vi sejler på Rødehavet og stopper forskellige steder, der er specielt velegnet til snorkling. Her får du mulighed for at se nogle af de mange farverige koraller og fisk, der lever under overfladen.
Vi spiser frokostbuffet ombord på båden. Er vi heldige, støder vi forhåbentligt på en af de delfinflokke, der holder til i disse farvande. Prisen inkluderer bl.a. transfer hotel/havn, snorkeludstyr båd samt engelsktalende eller skandinavisk guide. Turen bestilles og betales lokalt.

Priser fra Hurghada (tillæg 5 euro pr. person fra El Gouna/Sahl Hasheesh/Makadi Bay):
Voksen: Ca. 25 euro | Barn (0-5,99): Gratis | Barn (6-11,99) ca. 15 euro. Prøvedyk +20 euro.

Med glasbåd i Rødehavet 

Glasbåd blandt Rødehavets fisk og koraller – uden at blive våd
Vi henter dig på dit hotel og bringer dig ombord glasbåden. Her bruger vi de næste to timer på en fantastisk undervandsudflugt blandt Rødehavets marineliv. Prisen inkluderer bl.a. transfer hotel/havn, entré samt turguide. Turen bestilles og betales lokalt.

Priser fra Hurghada/Sahl Hasheesh (tillæg 5 euro pr. person fra El Gouna/Makadi Bay):
Voksen: Ca. 20 euro | Barn (0-1,99): Gratis | Barn (2-11,99) ca. 10 euro.

Ovenstående er eksempler på nogle af vores udflugter, som du bestiller og betaler lokalt. Priserne er ca priser pr. person og kan ændre sig i løbet af sæsonen. På nogle af udflugterne vil vi have gæster af forskellige nordiske nationaliteter, og der kan derfor ikke altid garanteres dansktalende rejseleder. Udflugterne gennemføres på skandinavisk eller engelsk. Hvis for få personer har tilmeldt sig en udflugt, vil den ikke blive gennemført. For detaljerede priser og oplysninger kan du kontakte vores lokale rejseledere.