Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Makadi Bay

Makadi Bay fakta

Afstande

Makadi Bay-Lufthavn 30 km
Makadi Bay-Hurghada 35 km
Makadi Bay-Luxor 244 km
Makadi Bay-Cairo 571 km

Flyvetid Danmark-Egypten

Omkring 5 timer til Hurghada Lufthavn.

Transfer

Omkring 25 minutter fra Hurghada Lufthavn til det første hotel.

Detur Servicekontor

Detur har ikke servicekontor i Makadi Bay. Har du brug for hjælp, kan du kontakte Deturs servicekontor i Hurghada: A 14 Masr Eltairan St. Eldahar, Hurghada, tlf: +2065-3453441/2.

Rejselederservice

I Makadi Bay har vi kun meget begrænset rejselederservice, men vi er altid tilgængelige på telefonen. Hvis vi kun har et meget begrænset antal gæster i området, kan servicen være begrænset til servicetelefonen i en del af sæsonen.

Strandene

Lige ved stranden i Makadi ligger et smukt koralrev med suværene muligheder for at snorkling. Badeskov anbefales, da koralrevet starter tæt på stranden. I Makadi er der også en lang anløbsbro, hvor du kan hoppe direkt i i den dybe ende og snorkle blandt hundredevis af farverige fisk og smukke koraller.

Børnevenligt

Høje kantsten langs vejene i Makadi Bay. Koralrev tæt på stranden så badesko anbefales.

Befolkning

Makadi Bay er bygget udelukkende til turister og har ingen fastboende. Men der er omkring 3.000 mennesker, der arbejder og bor i Makadi Bay.

Transport

De fleste hoteller har shuttle bus dagligt til Hurghada, så her har du mulighed for fx at tage på shopping i ca. 2 timer og derefter tage samme bus tilbage til dit hotel. Har du brug for mere tid, er du velkommen til selv at vende tilbage. Bus Hurghada t/r koster omkring 50 DKK, og en taxi koster ca. 300 DKK pr. vej (husk at aftale fast pris først).

Underholdning

Makadi Bay består hovedsageligt af større individuelle resorts, som selv sørger for underholdningen. Hvis du ønsker at kigge butikker eller spise ude, er der et begrænset udvalg af butikker og restauranter i Madinat Makadi, som ligger i Makadi centrum, hvor der også er nogle diskoteker og barer. Begrænset natteliv.

Sport & aktiviteter

For golfspiller er der en 18-hullers bane i Makadi Bay samt ikke mindst muligheder for dykning, snorkling, windsurfing og ridning. For endnu flere sportsaktiviteter skal du tage til Hurghada eller El Gouna. Du kan læse mere under vores udflugter.

At spise ude

De fleste hoteller har et godt udvalg af restauranter og holder god standard, dette er prins niveau lidt højere. Hvis du spiser ude, priserne for en simpel frokost på omkring 48 EGP og til middag fra 64 EGP.

Øvrigt

Det anbefales at købe toldfrie varer før ankomst. Der er ingen toldfri butikker eller andre butikker, der sælger toldfri varer i Makadi Bay.

"Populær, moderne badeby beliggende blandt de herligt fredsfyldte ørken klitter"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • OneWay
  • {{displaydateformat(LastMinuteListItem.FlyDate)}}
    • Flybillet
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-