Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Egypten

Hvilket sted passer dig?


Hurghada

 • Om stedet

  Det populære feriested Hurghada ligger smukt ved Rødehavets kyst, og byen vokser sig større og større for hvert år. Byen er langstrakt og har tre forskellige centre. I Hurghada har du mulighed for at opleve lidt mere af hverdagslivet i Egypten, der har sin faste gang uden for hotelområderne. Den korte transfertid fra lufthavnen gør også rejsetiden ganske komfortabel. Husk også besøge en af de mange gode ​​restauranter i byen – du har et bredt udbud af både lokale og internationale retter indenfor rækkevidde.

 • Underholdning og shopping

  I Hurghadas største center, Sekalla, findes de fleste butikker og restauranter. Her finder du også det bedste natteliv og den nye marina. I marinaen er der mange hyggelige restauranter, barer og anden underholdning. El Dahar eller Downtown er det ældre, mere autentiske kvarter. Her finder du basaren med dens store udbud af krydderier, tøj, sko, kopivarer og souvenirs.

 • Hav og strand

  De utrolige strande langs Hurghadas kystlinje har givet stedet sit ry som et af de smukkeste steder i verden. De fleste hoteller har deres egne strande med strandstole og parasoller til sine gæster. Her kan du snorkle, slappe af i solen eller måske deltage i nogle af vandsports-aktiviteterne, som mange af hotellerne tilbyder. Badesko anbefales. Rødehavet kaldes ikke dykkernes mekka for ingenting! Her får du spektakulær snorkling og dykning med mange farvestrålende, tropiske fisk og smukke koralrev. Delfiner og skildpadder er ikke helt ualmindelige at støde på i løbet af en dagstur ude på havet.

El Gouna

 • Om stedet

  Som en lille oase stiger dette fabelagtige lille sted op af ørkenen mellem bjergene og Rødehavet. En egyptisk finansmand ønskede at skabe et eksklusivt ferieparadis med luksuriøse hoteller, smukke haver og en utrolig lystbådehavn. El Gouna ligger blot 25 km nord for Hurghada som et dejlig roligt og afslappende sted med minimal trafik og vidunderlig arkitektur.

 • Underholdning og shopping

  I denne forholdsvis stille by findes det største udbud af underholdning på de hoteller, som er vært for forskellige temaaftener, diskoteker, karaokeaftener og shows. Nede i marinaen finder du mange butikker, der sælger eksklusivt tøj og møbler. I El Gouna slipper du for påtrængende sælgere og lange diskussioner. Prøv mesterskabsbanen i El Gouna Golf Club, den er faktisk en af Egyptens fineste og bedste baner. Får du lyst til en ridetur i den storslåede Sahara-ørken, kan du vælge mellem ponyer, klassiske araberheste eller kamel. Glem ikke at kigge efter tøj og håndklæder i den eksklusive egyptiske bomuld, som er af en utrolig kvalitet!

 • Hav og strand

  El Gouna er bygget op omkring en række kunstige laguner, som har skabt et smukt område. Strandene er for det meste lavvandede, velholdte og velegnet til familier med børn. Hotellerne har deres egne strande, hvor du også kan kaste dig ud i forskellige vandaktiviteter. Hvis du ønsker lidt adspredelse, kan du besøge de offentlige strande Mangroovy Beach eller Zeytuna Beach.

Makadi Bay

 • Om stedet

  Makadi Bay ligger ca. 35 km syd for Hurghada i en smuk og naturlig bugt. Det er en badeby med store og moderne hotelresorts. Makadi Bay er et aktivt men samtidig roligt, familievenligt feriested, hvor hotellerne nærmest gør det ud for små byer i sig selv. Her er der rig mulighed for at nyde dagene med sol og strand – kombineret med udflugt til aquaparken, spa, golf, snorkling eller dykning.

 • Underholdning og shopping

  Aften- og natteunderholdning i form af livemusik, diskoteker og barer finder du på de enkelte hotelresorts. Så hvis du vil på festferie, bør du vælge det mere livlige Hurghada. Du kan snuse lidt til bystemningen i Makadi Bays basarområde, men da man først begyndte at bygge i området i 2003, kan man nok ikke kalde stemningen autentisk. For golfelskere har Makadi Bay en dejlig 18-hullers mesterskabsgolfbane i Makadi Golf Resort. Mesterskabsbanen er designet af John Sanford, og den er med sine 6880 m Egyptens længste. Er du til vandrutsjebaner, skal du nok få din lyst styret i Makadi Water World.

 • Hav og strand

  På den flotte, hvide strand i den beskyttede bugt tilbydes masser vandsportsaktiviteter, og området har nogle dejlige snorkel- og dykkersteder. Her er der rige muligheder for at nyde dagene med sol og vand. På stranden spilles der bl.a. beachvolley og dyrkes vandaerobic og yoga.

Om Sahl Hasheesh

 • Om stedet

  Sahl Hasheesh er et turistområde ca. 18 km syd for Hurghada Lufthavn med spektakulære omgivelser i Sahl Hasheesh Bay. Området er  er et af de nyeste og mest eksklusive turistresorts og sandstrandene her er nogle af de bedste ved Rødehavet. 

 • Underholdning og shopping

  Atmosfæren er stille og rolig i Sahl Hasheesh, og du kan slappe af med gåture på Old Town-strandpromenaden med shopping og restauranter, besøge shopping centret Senzomall, ride en tur langs stranden eller besøge den 'sunkne by', som er et kunstigt rev for dykkere og snorklere. Diskoteker og natklubber er tilgængelige på de fleste større hoteller. Nattelivet i byens centrum er forholdsvis roligt. Ønsker du en aften med mere fart over feltet, kan du evt. besøge nærliggende Hurghada og gå på opdagelser der.

  For golfelskere har ligger Makadi Golf Resort i nærheden med en dejlig 18-hullers mesterskabsgolfbane.

 • Hav og strand

  Her finder du lange kyststrækninger med nogle af de bedste sandstrande ved Rødehavskysten. Hotellerne i Sahl Hasheesh har deres egne strande, og de fleste strande er relativt lavvandede og velegnet til familier med børn. Området er sikret og beskyttet og ganske luksuriøst.

  I Sahl Hasheesh-bugten ligger en række øer og koralrev med både lækker dykning og snorkling.

"Et gammelt land, sprudlende med liv, lyd, visuel skønhed og spænding"

Bestil online

 • Fly & hotel
 • Flybillet
GOOGLE REMARKETING CODE