Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Hurghada

"Det dejligste feriested ved Rødehavet med masser af sol, vand og strand"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Rejsemål Hurghada

En solsikker feriefavorit

Hurghada var oprindelig blot et par fiskerhuse men har siden 1980’erne udviklet sig til en international, moderne bade- og underholdningsby, og vi danskere har været faste gæster i efterhånden lang tid. I dag besøges Hurghada af rejsende fra hele verden, og det er nemt at forstå hvorfor: Dage uden sol kan tælles på én hånd, strandene er fantastiske, god hotelkvalitet og fremragende snorkling og dykning.

Stor variation

Når det kommer til madoplevelser , vil du heller ikke blive skuffet over udvalget i Hurghada by. Det egyptiske køkken i de traditionelle restauranter er med inspiration fra landene omkring Middelhavet, så udvalget er stort. Læg dertil masser af internationale restauranter og caféer hvor du kan få alt fra sushi over skaldyrsretter til saftige og møre oksesteaks. De lokale, traditionelle restauranter finder du bl.a. på Sherry Street og i den nye marina i Sekkala , som også byder på moderne caféer og underholdning.

Hurghada – hver bydel sin fornøjelse

I El Dahar, som er det gamle og oprindelige område af Hurghada, finder du markedet (souk’en ) og det bedste og største basarområde. Her kan du prutte om prisen af hjertets lyst og få en fornemmelse af det virkelige Egypten.

Sekkala er byens centrum med hovedgaden med mange restauranter og butikker bla. internationale supermarkeder, men det er til gengæld også her du finder det bedste natteliv.

El Memsha er det nye Hurghada med mange store hoteller og ikke mindst den populære gågade Village Road med indkøbscentre , restauranter osv. , men priserne her er også lidt højere.

Oplevelser og aktiv ferie

Hurghada er rig på oplevelser. Hvis du ikke vil bruge alle dagene på at slappe af på stranden, er der alle muligheder for en aktiv ferie i Hurghada. Vindforholdene ved kysten er perfekte for vandsport som kitesurfing og windsurfing. Ud for Hurghadas kyst ligger flere gode snorkel- og dykkersteder. Du kan også tage del i det store eventyr i ørkenlandskabet udenfor Hurghada, hvor du kan tage på jeep safari, ride på kameler, quad bikes og meget mere.


Hurghada fakta

Afstande

Hurghada-Cairo 504 km
Hurghada-Luxor 285 km
Hurghada-Safaga 60 km

Flyvetid Danmark-Egypten

Omkring 5 timer til Hurghada.

Transfer

Omkring 15 minutter fra Hurghada Lufthavn til det første hotel.

Rejselederservice

Rejselederne møder du allerede ved ankomsten og på hotellerne i Hurghada på træffetiderne – og ikke mindst på vores servicekontor. Rejselederne er der for din skyld, så tøv ikke med at tage kontakt for råd og information. Vores rejseledere er skandinaviske – dvs. danske, svenske, finske og norske – men nu og da kan du støde ind i en engelsktalende.

Strandene

Finkornet, lavvandede sandstrande med liggestole og parasoller. De fleste strande er ejet af hotellerne og er dermed gratis for hotellets gæster. På andre strande samt hotelstrande, hvor man ikke bor, skal der betales et tillæg. Badesko anbefales visse steder.

Børnevenligt

De fleste af vores hoteller har børnepool og legeplads. Travl trafik i Downtown.

Befolkning Hurghada

Omkring 80.000.

Transport

Nem og billigt at bruge taxa (aftal altid prisen først). Minibusser med faste ruter. Nogle hoteller har egen transport/shuttle bus til strand og centrum.

Underholdning

Der er masser af restauranter af alle slags. Det meste af nattelivet foregår i Sakkalaområdet. De større hoteller har ofte eget diskotek.

Sport og aktiviteter

Et paradis for dykning og snorkling. Vandsport på stranden, masser af sportsaktiviteter i de større hoteller.

At spise ude

De fleste hoteller har egne restauranter, men der er også et godt udvalg i selve Hurghada. Frokost fra ca. 70 DKK, aftensmad fra ca. 100 DKK. Lokale øl fra omkring 20 DKK. Priserne er eksempler fra turistområderne i Hurghada. Vælger du at spise og drikke i de lokale restauranter, kan du forvente, at priserne er væsentligt lavere.

Andet

Fredag er en helligdag i Egypten, og de fleste butikker er lukket. På hverdage holdes i nogle dele af byen siesta mellem kl. 14 og 18. Der er masser af steder at købe snorkeludstyr. En god snorkelmaske (silikone) koster omkring 150 EGP. På Deturs bådudflugter er lån af snorkeludstyr inkluderet for alle gæster.