Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Eller kontakt os på mail info@detur.dk. 

Golf

Golf ved Rødehavet

Golf i Egypten er ikke noget nyt. Den ældste golfklub blev åbnet allerede sidst i 1800-tallet, og i dag er der omkring 20 topklasse-baner rundt omkring i landet. Nogle af de flotteste baner ligger ved Rødehavet, og her kan du bl.a. nyde de dejlige omgivelser med krystalklare laguner på El Gouna Golf Club, eller den spændende og udfordrende bane på Madinat Makadi Golf Club, der ligger helt ud til havet.

Se vores golf pakkerejser her. 

Tee-tider: Send os dine ønsker om tee-tider på golf@detur.dk eller ring +45 70206776. Husk at oplyse dit reservationsnummer. Du vil før afrejse få tilsendt en golfvoucher med de bekræftede tee-tider, som du bedes fremvise i golfklubben inden tee-off.

Golfpriser: Priserne er nogenlunde ens henover året men kan svinge lidt i forhold til højsæson. Den nøjagtige pris ser du under din rejsebestilling. Priserne er ekskl. golf shuttle, golfbag, mv. 

 

Madinat Makadi Golf Course

Madinat Makadi Golf Course blev kåret til Egyptens bedste bane i 2014, og den ligger omtrent midt mellem Hurghada og Makadi Bay ved Rødehavets kyst. Her finder du en 18-hullers mesterskabsbane, som er designet af John Sanford Golf Design i overensstemmelse med USGA-standarden. Banen åbnede i 2008 og er derfor relativt ny. Du får en dejlig udsigt til Rødehavet, og banen er omgivet af huse, laguner og saltvandssøer i et fantastisk lay-out.

Madinat Makadi Golf Club er Egyptens længste golfbane.

Specifikationer: 18 huller, par 72, 6.858 m.
Faciliteter: Klubhus, lejesæt, klubbiler, trækvogne, caddies, pro shop.

Bestil din golfrunde på Madinat Makadi Golf samtidigt med dit hotel i Hurghada, Sahl Hasheesh eller Makadi Bay.

1 runde golf á 18 huller fra kr. 850 | 3 runder golf á 18 huller fra kr. 1.750

El Gouna Golf Club

På El Gounas 18-hullers mesterskabsbane kan du samtidig med spillet nyde udsigten til de imponerende bjerge og det uendelige hav. Banen åbnede i 1999 og er designet af Gene Bates og Fred Couples, så den passer til alle golfniveauer lige fra begynderen, der prøver spillet for første gang, til den øvede spiller, der spiller turnering.

Banen er altid i flot stand og oversået med omhyggeligt anbragte bunkere, laguner og ørkenområder, som alle er beregnet til at udfordre spillerne på deres respektive niveau. Man kan spille her mange gange uden at føle trang til at prøve noget andet. 

Specifikationer: 18 huller, par 72, 6.269 m.
Faciliteter: PGA pro’er, golfskole, putting green, aqua driving range, klubhus, pro shop, trækvogne, golfvogne, klubhus og udlejning.

Bestil din golfrunde på El Gouna Golf Club samtidigt med dit hotel i El Gouna.

1 runde golf á 18 huller fra kr. 850 | 3 runder golf á 18 huller fra kr. 2.000

 

"Rødehavets mest eksklusive ferierejsemål"

Bestil online

  • Fly & hotel
  • Flybillet

Afbudsrejser

Vælg rejse fra

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} dage
  • Enkelt
  • {{displayShort(LastMinuteListItem.ShortDate)}}
    • Flybillet
    • Fly & hotel
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}},-