Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

El Gouna

"Rødehavets mest eksklusive ferierejsemål"

Rejsemål El Gouna

En solsikker og smuk feriefavorit

Med sine fine hoteller, mesterskabsgolfbaner, shoppingmuligheder og gode strande er det er svært at forestille sig, at El Gouna ikke fandtes for bare 20 år siden. Først da en lokal milliardær besluttede at bygge et ferieparadis på netop denne plads, skete der noget.

El Gouna er en spektakulær by smukt placeret mellem Rødehavet på den ene side og bjerg og ørken på den anden. Arkitekturen gør et slående indtryk, og mange af bygningerne har modtaget designpriser. Et andet særpræg er de mange laguner og kanaler, der løber gennem byen.

Den overordnede plan med El Gouna har været og er at skabe et roligt og hyggeligt miljø, og selv sælgerne har forbud mod at henvende sig til besøgende. Du kommer rundt i byen ved at benytte dig af den gratis transport. I El Gouna er du tæt på alt, uanset om du er her for at spille golf, dykke eller blot nyde livet.

Mesterskabsgolf og andre aktiviteter

Er du golfentusiast vil du ikke blive skuffet over din ferie i El Gouna. Steigenberger Golf Resort udfordrer både begyndere og øvede med deres 18-hullers mesterskabsbane. Banen ligger i smukke omgivelser med udsigt til både bjerge, Rødehavet og flotte turkisblå laguner.

Du kan også deltage i en af de mange festivaler, der afholdes, besøge et af markederne eller ride langs stranden. Og ikke mindst har du mulighed for at se den farvestrålende verden under havoverfladen og prøve at snorkle eller dykke.

Downtown og marinaen i El Gouna

Downtown er et hyggeligt torvecentrum med gode shopping muligheder og en masse restauranter. De mere eksklusive butikker og restauranter ligger i Abu Tig Marina, hvor du også kan slentre rundt og se de store luksusbåde fortøjet . I El Gouna er atmosfæren rolig og afslappet, så ønsker du mere fart over feltet kan du evt. besøge nærliggende Hurghada og gå på opdagelser der.

Afslapning og strandliv

Hotellerne har deres egne strande i de bugtende laguner, og de fleste strande er relativt lavvandet og velegnet til familier med børn. Hvis du ønsker at besøge andre strande, anbefaler vi fx Mangroovy Beach. Den er lavvandet, velholdt og godt kendt blandt kitesurfere. Du kan også tage vandtaxa til Zeytuna Beach, en lille ø ud for El Gouna . Her er loungestole , hængekøjer og vandsport samt en bar, der serverer drinks og snacks.

Velkommen til Rødehavet og en afslappende uge med masser af sol, afslapning og badning.


El Gouna fakta

Afstande

El Gouna-Hurghada 35 km
El Gouna-Cairo 451 km
El Gouna-Luxor 310 km
El Gouna-Safaga 64 km

Flyvetid Danmark-Egypten

Omkring 5 timer til Hurghada.

Transfer

Omkring 25 minutter fra Hurghada Lufthavn til det første hotel.

Rejselederservice

I El Gouna har vi begrænset rejselederservice, men vi besøger dit hotel i løbet af ugen. Vi er altid tilgængelige på telefonen. Hvis vi kun har et meget begrænset antal gæster i området, kan servicen være begrænset til servicetelefonen i løbet af en del af sæsonen.

Strandene

Lavvandede sandstrande med koraltoppe. Mindre strande ved lagunerne.

Børnevenligt

Roligt område med lidt trafik, lavvandede sandstrande.

Befolkning

Turistby uden fastboende lokale.

Transport

I selve El Gouna er der ingen taxaer, så man kommer rundt med tuktuk, minitog (der passerer de fleste hoteller flere gange i timen) eller bådservice. Cykeludlejning. Bus til Hurghada afgår hver time.

Underholdning

Diskoteker og natklubber er tilgængelige på de fleste større hoteller. Nattelivet i byens centrum er forholdsvis roligt. Shopping foregår i centrum, hvor du også kan finde butikker og restauranter.

Sport & aktiviteter

Perfekt til golf. Vandaktiviteter såsom dykning, sejlads, snorkling, windsurfing og meget mere. Ridning og tennis.

At spise ude

De fleste hoteller har egne restauranter, men der er også restauranter i centrum og marinaen. Frokost fra ca. 70 DKK. Aftensmad fra ca. 100 DKK. Lokale øl fra omkring 30 DKK.