Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejsemålet

Uspecificeret rejse

Indkvartering kan ske på et hotel/rejsemål, der måske er udenfor Deturs normale program. Vi kan indkvartere vores gæster indenfor en radius på 25 km fra de hoteller, vi allerede har i vores program. Indkvarteringen anvises først ved ankomsten til destinationen. Det er ofte hoteller eller lejligheder svarende til en meget enkel standard men med eget bad og toilet. Man kan blive flyttet under sit ophold, og i visse tilfælde kan dette ske flere gange. Den rejsende betaler selv for transporten mellem hoteller/lejlighederne.

Indkvarteringen er altid rengjort ved ankomsten. Sengetøj og håndklæder er til rådighed, men rengøring i løbet af opholdet, toiletpapir samt udskiftning af håndklæder indgår ikke altid. Måltider indgår ikke. Der kompenseres ikke ved reklamationer, der vedrører standarden, servicen eller placeringen på uspecificeret hotel/lejlighed.

Ved flere personer på samme booking som kræver flere værelser/lejligheder gør vi opmærksom på, at der ikke kan garanteres indkvartering på samme hotel.

Rejselederservice er begrænset på det uspecificerede hotel, men det er altid muligt at kontakte vores Detur kontor for evt. spørgsmål. Ønsker du at skifte indkvartering under dit ophold, kan dette i nogle tilfælde lade sig gøre imod et tillæg. Dog kun hvis der findes et ledigt alternativ.