Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Bestilling

Samtykkeerklæring vedr. specialmenuer, lufthavnsassistance mv.

Bestiller du specialmenu, særlig assistance på flyet eller i lufthavnen eller oplyser du om dit behov for helbredsmæssige hjælpemidler i forbindelse med bestillingen af din rejse, kræver det, at du giver et skriftligt samtykke til Detur Danmark. Uden en underskrevet samtykkeerklæring har vi, ifølge EU's persondatafordning, ikke lov til at behandle og videregive oplysningerne til de flyselskaber, lufthavne og/eller hoteller, som du benytter i forbindelse med din rejse.

Samtykkeerklæring kan hentes ved at klikke her, kan udleveres ved bestilling af rejsen eller tilsendes på e-mail.

Underskrevet samtykkeerklæring skal sendes til info@detur.dk hurtigst muligt efter bestilling. 

Samtykkeerklæring vedr. CPR-nummer

I tilfælde af sygdom kan din rejse annulleres uden gebyr, hvis du kan fremvise en fyldestgørende lægeerklæring samt afbestillingsforsikring. Når du vælger at lade Detur Danmark indhente din lægeerklæring som led i afbestillingen af din rejse, skal du give dit samtykke til, at Detur Danmark kan behandle dine personoplysninger, herunder oplysninger om dit CPR-nummer. Uden en underskrevet samtykkeerklæring har vi, ifølge EU's persondatafordning, ikke lov til at behandle dine personoplysninger.

Samtykkeerklæring kan hentes ved at klikke her, kan udleveres ved afbestilling af rejsen eller tilsendes på e-mail.

Underskrevet samtykkeerklæring skal sendes til info@detur.dk hurtigst muligt efter afbestilling. 

Du har til enhver tid mulighed for at tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på info@detur.dk, med den virkning at vi herefter ikke vil kunne behandle dine personoplysninger på grundlag af dit samtykke. Tilbagetrækningen af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling af dine personoplysninger, der er sket forud for tilbagetrækningen.  

GOOGLE REMARKETING CODE