Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Rejsebetingelser

Pkt. 2 - Rejsens pris m.v.

Rejsens pris omfatter, hvor intet andet er anført, transport til rejsemålet, lufthavnsafgifter, passagerafgift, evt. moms, indkvartering i delt dobbeltværelse på hotel eller lejlighed samt evt. forplejning i henhold til udbudsmaterialet, hjemmesiden og rejsedokumentet.

Ved rejsebestilling over telefonen gør Detur Danmark opmærksom på, at der tages et administrationstillæg på 50 kr. pr. bestilt rejse. Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os eller kigge forbi for hjælp og vejledning uden beregning. Administrationstillægget refunderes ikke ved afbestilling af rejsen.

Enerejsende kunder må købe enkeltværelse eller dobbeltværelse til enebrug, da Detur Danmark ikke sælger et halvt dobbeltværelse med en anden rejsende. Der gøres opmærksom på, at man under udflugter med overnatninger også her skal betale enkeltværelsestillæg.

Tildeling af flysæde under flyrejsen er flyselskabets ansvar og angives af check-in-personalet i lufthavnen. Seating kan på de fleste flyvninger tilkøbes på forhånd, se nærmere under Rejseinformation Flyrejsen. Der indgår ikke transport mellem lufthavn og hotel i rejsens pris – se nærmere under de enkelte rejsemål eller kontakt Detur Danmark for yderligere information.

Tilslutningsrejser indgår kun som en del af rejsen, såfremt de er solgt sammen med pakke-rejsen eller flybilletten som en del af denne.

Udgifter til pas, visum, vaccinationer, forsikringer og lignende er, med mindre andet er anført, ikke omfattet af prisen, og ansvaret for disse påhviler den rejsende selv. Der henvises i øvrigt til pkt. 7.

Særlige hotelfaciliteter såsom adgang til tennisbane, minigolf m.v. er sædvanligvis ikke inkluderet i rejsens pris, ligesom det må påregnes, at der på visse hoteller opkræves leje for liggestole, parasoller, safetybox, adgang til internet m.v.

Der henvises til Detur Danmarks hjemmeside med hensyn til eventuelle børne-, gruppe- og opredningsrabatter.