Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

Om Detur

Om Detur Denmark

Detur Denmark ApS blev etableret i starten af 2011, og vi er fuldgyldigt medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og naturligvis Rejsegarantifonden (reg. nr.: 2318) – så du kan føle dig tryg.

Detur Denmark er en del af Detur Group, som også har kontorer i bl.a. Sverige og Finland. Efter den spæde start i 1998 i Finland sender vi i dag omkring 200.000 solhungrende gæster på charterferie om året. Og vi arrangerer mange rejser for både store og små grupper med vidt forskellige formål som bridge, kunstmaling, singleliv, fodbold, konferencer, cykling og beach volley.

I Danmark har Detur specialiseret sig i charterrejser med direkte fly fra København, Billund og Aalborg til de populære lande Grækenland, Spanien, Tyrkiet og Egypten. I Tyrkiet tilbyder vi storfavoritterne på sydkysten: Antalya, Alanya, Belek, Side og Kemer, og i den sydvestlige del har vi Bodrum og Marmaris. Kreta tog vi på programmet i sommeren 2014 til stor glæde for mange. Vi flyver direkte til Chania på Kreta, hvor du bl.a. kan vælge mellem ferielejligheder og All Inclusive i Agia Marina, Platanias, Kato Stalos, Maleme, Rethymnon, m.fl. Herefter blev også Rhodos en del af sommerprogrammet, hvor vi har direkte flyvninger fra København og Billund. 

Når vintermørket atter sænker sig over Danmark, tilbyder vi direkte fly til både Rødehavet og Atlanterhavet. Ved Rødehavet kan du vælge blandt mange lækre resorts i Hurghada, El Gouna og Makadi Bay samt Sharm el Sheikh. I Atlanterhavet gælder det det sydligste Spanien med de Kanariske Øer og Gran Canaria, hvor vi især koncentrerer os om den sydlige del af øen med Playa del Inglés, San Agustín, Maspalomas og Meloneras. Til vinteren 2018/19 kan vi ligeledes tilbyde rejser direkte til Tenerife. 

Detur startede i 1993 som et rejsebureau i Tyrkiet i koncernen Dedeman, som også ejede Tyrkiets største hotelkæde, Dedeman. Det er herfra, at Detur har fået sit navn: Dedeman Turizm, dvs den del af koncernen, hvor hoteller og andre turisme-relaterede virksomheder hørte til. Dedeman Turizm – Detur.

Gennem årene har vi haft en række lande og destinationer i vores program, men uanset hvor du vælger at rejse med os, tager vi dig med derhen, hvor solen skinner. Vi ønsker dig velkommen som gæst.