Detur facebook
Bestil Din Ferie På

70 20 67 76


support

Man-fre: 08:00-20:00

Lør-søn: 09:00-18:00

OBS. Vi gør opmærksom på ændrede telefontider over jul og nytår:
24/12 - Lukket
25/12 - 10-13
26/12 - 10-16
31/12 - Lukket
01/01 - Lukket  

Flyrejsen

Mad og drikke på flyet

Mad og drikkevarer er normalt ikke inkluderet på vores fly, men enkelte måltider, snacks og drikkevarer kan købes ombord. Der betales direkte til flyselskabet. 

Flyrejsen med Corendon Air er ekskl. mad og drikkevarer. Du kan forudbestille mad til din ud- og hjemrejse ved at logge ind her med dit reservationsnummer og din afrejsedato.
Du kan desuden ombord købe snacks og drikkevarer. Du betaler direkte til flyselskabet.

Primera Air
Flyrejsen med Primera Air er ekskl. mad og drikkevarer. Du kan forudbestille mad til din ud- og hjemrejse ved at logge ind her med dit reservationsnummer og dit efternavn. Bestilling kan foretages fra 30 til 2 dage før afrejse.
Du kan desuden ombord købe snacks og drikkevarer. Du betaler direkte til flyselskabet.  

Flyrejsen med Atlantic Airways er ekskl. mad og drikkevarer. Du kan på alle afgange forudbestille en kold anretning direkte i din rejsebestilling. Det er også muligt at købe taxfree, enkelte måltider, snacks eller drikkevarer ombord. 

På Air Cairo er et let måltid mad inkluderet i prisen, og du kan tilkøbe alkoholfrie drikkevarer ombord. Der kan kun betales med kontanter (euro og dkk). Der serveres ikke alkohol på flyet. 

Flyrejsen med Travel Air Service er ekskl. mad og drikkevarer. Det er også muligt at købe enkelte måltider, snacks eller drikkevarer ombord.  

Bemærk venligst, at der som regel skal betales kontant i danske kroner, euro, usd eller egyptiske pund for måltider og drikkevarer. Dog kan det til tider ændre sig til kreditkortbetaling i stedet for. Detur er ikke ansvarlig for salg af mad og drikkevarer samt toldfrie varer om bord.